2777
2789

وقتی سید و سالار شهیدان،ححت الهی که پیامبران اولوالعزم و خود اهل بیت  هم برای استجابت، واسطه قرارشون می‌دادند، هست؛ چرا باید به افراد عادی که حتی از اینکه تو طول زندگی دقیقا چه کردند خبر نداریم رجوع کنیم؟!

اصلا این کار در سیره‌ی اهل بیت وجود نداره و بدعته!

وقتی سید و سالار شهیدان،ححت الهی که پیامبران اولوالعزم و خود اهل بیت هم برای استجابت، واسطه قرارشون ...

اصلا من چنین چیزی رو قبول ندارم برای من هم امام حسین و همه امام و پیغمبران عزیز و گرامی وهم شهیدان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی سید و سالار شهیدان،ححت الهی که پیامبران اولوالعزم و خود اهل بیت هم برای استجابت، واسطه قرارشون ...

من هر وقت باهاشون درد و دل میکنم اینا رو کنار آقا امام حسین تصور میکنم  اینا همه در کناره همن امام حسین و اهل بیت مردم عادی رو هم دوست دارن و بخشنده هستن چه برسه به شهیدان 

اصلا من چنین چیزی رو قبول ندارم برای من هم امام حسین و همه امام و پیغمبران عزیز و گرامی وهم شهیدان

مگر من گفتم شهیدان، محترم نیستند؟!

می‌گم نحوه‌ی عبادت و دعا کردن ما باید با آموزه‌های دینی هماهنگ باشه.

کجا دیدید پیامبر اسلام یا اهل بیت فلان شهید جنگ‌های اسلام رو واسطه دعا قرار بدهند؟! 

نه تنها این‌طور نیست، در روایات افرادی داشتیم که در جنگ اسلام و کفار کشته شده‌اند و پیامبر گفته‌اند این فرد شهید نیست! 

ما حق نداریم هر کس که تو نظام حاکممون برچسب شهید می‌خوره رو دارای قداستی پایاپای با معصوم ببینیم! 

مگر من گفتم شهیدان، محترم نیستند؟!می‌گم نحوه‌ی عبادت و دعا کردن ما باید با آموزه‌های دینی هماهنگ باش ...

ولله نظر شما محترم  و نظر منم در جای خود محترم هر کسی با یه روشی دعا می‌کنه من شهیدان و دوست دارم و خواهم داشت 

ولله نظر شما محترم و نظر منم در جای خود محترم هر کسی با یه روشی دعا می‌کنه من شهیدان و دوست دارم و ...

نه دیگه.

این جا بحث سلیقه‌ی شخصی نیست.

در دینداری باید دستور و روش دین ملاک باشه.

اگر نه می‌شه مصداق بدعت در دین.

نه دیگه.این جا بحث سلیقه‌ی شخصی نیست.در دینداری باید دستور و روش دین ملاک باشه.اگر نه می‌شه مصداق بد ...

ولله من مثل شما نیستم من میگم پاک بودن نیت  درسته  و خدا اینقد مهربونه که دعای همه رو می‌شنوه