سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8424 عنوان کسی ایلتس داده 48 بازدید | 6 پست اگر تو سطح A2باشیم چقدر زما میبره بتونیم برا ایلتس اماده بشیم امروز تعیین سطحمه ک شروع کنم کلاس خصوصی برداشتم ب نظرتون تا اسفند میشه ؟ چیا بخونم راهنمایی دارین ک جلو بیفتم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 1404/07/18 | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
galarezan عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 768 واسە ایلتس چه منابعی داری؟ شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8424 واسە ایلتس چه منابعی داری؟ کلا شروع نکردم هنوز و چیزی نمیدونم ساعت ۱۲ تعیین سطحه ک دیگ بعد کلاسا مشخص شه و بگه چی بخونم چجور شروع کنم ولی خواستم اینجام راهنمایی بگیرم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
galarezan عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 768 کلا شروع نکردم هنوز و چیزی نمیدونم ساعت ۱۲ تعیین سطحه ک دیگ بعد کلاسا مشخص شه و بگه چی بخونم چجور شر ... رفتی کدوم موسسه؟ و هزینه دادی واسه کلاسا؟ شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3242 اول باید سطحتو به B۱ B2 برسونی بعد بری سراغ منابع و خوندن برای آیلتس
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8424 رفتی کدوم موسسه؟ و هزینه دادی واسه کلاسا؟ موسسه نیست اینستا گرام پیداشون کردم خصوصی و انلاین تو گول میت برگزار میشه کلاسهزینه هم هنوز ندادم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8424 اول باید سطحتو به B۱ B2 برسونی بعد بری سراغ منابع و خوندن برای آیلتس اها یعنی تا اسفند میشه میخوام همین امسال تموم شه منم بیکارم هر روز میتونم خوب وقت بزارم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️