2777
2789
عنوان

توهم زده یا چی

95 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم اومده تو چشام نگاه میکنه میگه ایییییییین همه ما به تو خوبی کردیم فقط بدی هارو میبینی

این تاپیک بحث انتظار نییت نگین انتظار نداشته باش فقط میخوام بدونم بهم لطف کرده واقعا؟؟

تا پیارسال که لباس کهنه هدیه میاورد اونم چون من هدیه میبردم میخواست بگه جبران میکنم

بعدشم هیچی نبردم اونم هیییچی نیاورد

بچم ۳سالشه تو این مدت من یبار بهش ۲تومن وسیله برقی خریدم اون یه تومن کادو دنیا اومدن بچمو داد

بقیه مناسبت ها یا جشن نگرفتم یا دورهمی ساده گرفتم که کادو نیاورد

تو این ۳ سال بیشتر از ۲۰ بار سفر رفتن

دوبار تاحالا براش شرت و عرق گیر آورده یبارم پیراهن ساده چند بارم لباس کهنه بچه ی فامیلاشونو آورد

بگذریم که هربار به بچه دخترش کلی لباس و اسباب بازی و طلا گرفته و گفته اینا واسه سیسمونیشه

وضع مالی خیلی خوبی دارن ولی اعتقاد داره پسر حتی اگه چیزی نداشته باشه باید برای مادر خرج کنه و پدر مادر وظیفه ندارن

به خواهرشوهرم گواهینامه گرفت ماشین دادن به شوهر من حتی ۱۰ تومن کمک نکردن پدر من چند سال پیش ۲۰۰ داد تونستیم ماشین بخریم

اونوقت اونوقت میشینه میگه ما خیلی به عروس لطف کردیم بی چشم و روعه

چقدر حرصم گرفت

تو چشام نگاه میکنه میگه فلانی من این همه به تو خوبی کردم این همه به بچت وسیله گرفتم روم نمیشه بگم بگو چی گرفتی 

حداقل دوتاشو بگو

خواهرشوهرم یبار جلو بقیه گفت من هرچی به بچه خودم میخرم به دختر داداشمم میگیرم یعنی موندم چی بگم بهش

تا حالا یبار جوراب یبار گلسر یبار پیراهن داده همییین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو چشام نگاه میکنه میگه فلانی من این همه به تو خوبی کردم این همه به بچت وسیله گرفتم روم نمیشه بگم بگ ...

حق داری حرص بخوری

نخرن واسه ادم به درک ماکه مونده پول و وسایل اونا نیستیم

ولی منتم نذارن دیگه ...