2777
2789

منی که هم درونگرام هم‌ افسردگی دارم هم هورمونام بهم ریخته 

گاهی دلم میخواد تنها باشم اما تا کی تنها باشم همش تنهام ، گاهی خسته میشم از این تنهایی اما با هیچ کس کنار نمیام ، دعوام میشه با بقیه اون وقت حس میکنم تنها ترم ، برا کسی که دوسش دارم دلم تنگ میشه اما وقتی میاد کنارم با اونم بد برخورد میکنم نمیدونم مشکل از کجاست 

آنقدر تو خونه موندم حس میکنم زوال عقل گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی که هم درونگرام هم‌ افسردگی دارم هم هورمونام بهم ریخته گاهی دلم میخواد تنها باشم اما تا کی تنها ب ...

منم همینم البته من اینقدر بدی از اطرافیانم دیدم که ترجیح دادم تنها باشم ولی خب بازم بعضی وقتا اذیت میشم ازین تنهایی

منم همینم البته من اینقدر بدی از اطرافیانم دیدم که ترجیح دادم تنها باشم ولی خب بازم بعضی وقتا اذیت م ...

من اطرافیان زیادی ندارم همون مادر و برادر و مادربزرگم هستن کلا زیاد کسی رو ندارم که باهاش رفت و آمد کنم همیشه تنهام هیچ دوستی هیچ مهمونی ندارم که بیاد پیشم

یکم انرژی مثبت بدین اول صبح

اینا جیه آخه 

حتی اگه حالمون هم بده سعی کنیم با چیزهای خوب جایگزینش کنیم

ب دنیا هرطور نگاه کنی همونطور میگذره پنج دقیقه فکرکن چه روزهای بدی رو گذروندی یهو اشک از چشمت جاری میشه حالا پنج دقیقه فکرکن همه تورو دوست دارن بهترین شانس ها نصیبت میشه یهو ناخودآگاه حالت خوب میشه

امتحان کن این روش رو اونوقت میبینی حال ما تابع افکارمون هرچند دیگران اذیتمون کنن این ماییم ک افسار افکارمون تو دستمونه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
۲۳ ، یکی از شهرای شمال غرب ، راحت نمیتونم بگم

اگه مشهد بودی میگفتم بیای خونمون یا بریم بیرون رفت آمد داشته باشیم ولی اگه مشهد اومدی حتما بیای خوشحال میشم