2777
2789
عنوان

بین شیائومی و ایفون

115 بازدید | 8 پست

کدوم ؟ 

شیائومی ۱۷ پرومکس 

ایفون ۱۷

کسایی که این دوتا برندو داشتن بهتر میتونن تفاوتاشونو بگن

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیائومی بنظرمچون واقعا من نمیتونم با اپل آیدی و ریجستری اینها سروکله بزنم همش استرس اینو داشته باشم ...

شیائومیو تو اینستاگرام میدیدم سری جدیدش واقعا درحد رقابت با ایفون ساخته شده قیمتشم سرچ کردم اخرین قیمت ۱۶۰ تومن پرومکسش بود 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

باتری شیائومی تموم شدنی نیست لنتی

دقیقا اوناییکه دارن همینو بهم میگن 

دقیقا اوناییکه دارن همینو بهم میگن

منم دارم، البته مدل پایینه مال من و دائم هنگ میکنه، ولی بخاطر باتریش عوضش نمیکنم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

دیشب فرمانده نیروی انتظامی گفت گوشی گرون قیمت نخرین ببرین بیرون تا دزدای موبایل قاب بگیرن ببرن موبایل ارزونم همون کار رو انجام میده

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

دیشب فرمانده نیروی انتظامی گفت گوشی گرون قیمت نخرین ببرین بیرون تا دزدای موبایل قاب بگیرن ببرن موبای ...

عجب وضعی شده🤐