کسایی که این دوتا برندو داشتن بهتر میتونن تفاوتاشونو بگن
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
شیائومی بنظرمچون واقعا من نمیتونم با اپل آیدی و ریجستری اینها سروکله بزنم همش استرس اینو داشته باشم ...
شیائومیو تو اینستاگرام میدیدم سری جدیدش واقعا درحد رقابت با ایفون ساخته شده قیمتشم سرچ کردم اخرین قیمت ۱۶۰ تومن پرومکسش بود
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
دیشب فرمانده نیروی انتظامی گفت گوشی گرون قیمت نخرین ببرین بیرون تا دزدای موبایل قاب بگیرن ببرن موبای ...
عجب وضعی شده🤐