2777
2789
عنوان

نی نی پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 70 پست
مادر شوهرم از قدیما به بچهاش رسیده طبعشون گرمه مثلاً بیشتر به خورد و خوراکشون میرسن بین بچه هاشم فرق ...

ما اخر هفته ها میریم خونه پدرشوهرم اینا بعد برادرشوهرام و خواهرشوهرام همه هستن از چهارشنبه تا جمعه 

ولی مثلا همش موقع غذا و شام اصرار شوهرم میکنن که ماست یا ترشی بخور و من حرص میخورم چون اصلا نباید لب بزنیم به گفته ی دکتر و کسایی که تجربه داشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم ولا

ترس نداره تخمک کشی نداری که فقط اسپرم شوهرتو میگیرن تو ازمایشکاه پسر و دختراشو جدا میکنن و پسرا رو تزریق میکنن به بدن زن. من برا بچه دومم میخواستم انجام بدم که دختر شه ولی گفتم خدا یه وقت قهرش نیاد سپردم به خودش هرچی صلاحه بده . پسر داد بعدا از اخلاقای مزخرف شوهرم فهمیدم همون لیاقت دختر نداشت که خدا نداد بهمون 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

ما اخر هفته ها میریم خونه پدرشوهرم اینا بعد برادرشوهرام و خواهرشوهرام همه هستن از چهارشنبه تا جمعه و ...

اره سردی خوب نیست برا رژیم پسر. 

ماما بهم گفت فولیکولا سمت راست باید بیشتر باشه

فکر نمیکنم ربطی به فولیکول داشته باشه من پسر اولم فولیکول سمت راستم بالغ بود برا دومی سمت چپ. جفتشم یه جنسیت بود. سمت فولیکول بیشتر رو نوع جفت تاثیر میذاره . معمولا سمت راست باشه جفتت خلفی میشه سمت چپ باشه جفت قدامی میشه

ما اخر هفته ها میریم خونه پدرشوهرم اینا بعد برادرشوهرام و خواهرشوهرام همه هستن از چهارشنبه تا جمعه و ...

رژیم مهمه 

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزممم آرزومه نذر امام رضا کردم اسمش رضا بزارم

برات صلوات میفرستم عزیزم 

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

ترس نداره تخمک کشی نداری که فقط اسپرم شوهرتو میگیرن تو ازمایشکاه پسر و دختراشو جدا میکنن و پسرا رو ت ...

وای شوهرم منم ایجوره 

بهش میگم خدا قهرش میگیره بعد میگه نه برام فرقی نداره 

اما خودم میبینم چجور همش حرف پسز بچه میزنه و میگه چقه شیرینن پسر بچه ها 

یعنی تا صبح تو فکرم هر شب میگم خدا کنه بچه اولم پسر باشه 

رفتاراش با پسرا داداشش خیلی خیلی اذیتم میکنه 

بزور دارم تحمل میکنم 

ترس نداره تخمک کشی نداری که فقط اسپرم شوهرتو میگیرن تو ازمایشکاه پسر و دختراشو جدا میکنن و پسرا رو ت ...

نمیدونم چرا یه حسی میگه با همین رژیم غذایی برم جلو 

چون شوهرم ازمایش اسپرم داد خوب بود 

بعد خیلی هم رعایت میکنه 

قربونت برم عزیزم

فدای تو

اسم محمد هم من شنیدم هرکس نذر کنه صددرصد پسر میاره

اسم پدر شوهر محمده قراره هم چون نذر امام رضا کردم 

اگر به امیده خدا نی نی امون پسر شد اسمش بزاریم محمدرضا 

ماه دیگه هم حتما میخام برم امام رضا 😞