2777
2789
عنوان

نی نی پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 70 پست
شوهرم و‌خورذم هم کلا الان چند ماه ماست و دوغ اینا اصلا لب نزدیمه و مغزیجات استفاده میکنیم و فلفل سیا ...

مادر شوهرم از قدیما به بچهاش رسیده طبعشون گرمه 

مثلاً بیشتر به خورد و خوراکشون میرسن 

بین بچه هاشم فرق نمیزاره

خدایا شکرت 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم من بدون رژیم و اینا دوتا پسر آوردم فقط اینو بگم من و شوهرم کلا از اول ازدواج عاشق غذاهای تند بودیم همیشه کنار غذامون فلفلای مختلف بود فلفل سبزای تند و تیز یا از همین فلفلای سیاه و قرمز پودری و پول بیبر با غذا میخوردیم . نه بخاطر جنسیت کلا از اول ازدواجمون ذائقه مون همین بود بعد ۵ سال هم که اقدام کردیم جفت بجه ها پسر شدن . فکر کنم واسه فلفلا بود 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

در کل فقط به تغدیه اکتفا نکن برو آی یو آی انجام بده هزینه ش کمتره دردسرای ای وی اف هم نداره البته خب یه درصد خطا داره ولی بازم بهتر از هیچیه 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

ببین عزیزم من بدون رژیم و اینا دوتا پسر آوردم فقط اینو بگم من و شوهرم کلا از اول ازدواج عاشق غذاهای ...

خودم و شوهرمم خیلی خیلی فلفل دوست داریم من داخل غذاهام خیلی زیاد فلفل میریزم بعد تخم فلفل سیاه هم صبحا میخورم 

رژیمم خیلی رعایت میکنم 

دمنوش و اینا

خیلی خیلی دوست دارم بچه اولم پسر باشه چون شوهرم عاشق پسره