2777
2789
عنوان

قرص لتروزول

222 بازدید | 10 پست

من 36سالمه و6 ساله ازدواج کردم ولی جلوگیری داشتم اصلا یک بارم اقدام نکردم برای بارداری...این ماه میخوام اقدام کنم ولی دکترم گفت چون سنت لب مرزه قرص لتروزول بخور..سونو واژینال هم کرد گفت pcoخیلی خفیف داری..ناچیزه..گلای وانس دارم میخورم...به نظرتون سه ماهی بدون لتروزول اقدام نکنم؟ از اول سریع قرص تحریک آخه برای چی ؟

منم pco داشتم. چند ماه اقدام بی نتیجه داشتم. با اولین دوره لتروزول باردار شدم 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم وقتتو تلف نکن.این قرص ضرری نداره که

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
میگم بدتر نزنه بهمم بریزه

نه .فکر نکنم. کلومیفن عوارضش بیشتره ولی لتروزول میگن یلی کم عارضه داره‌ 

تنها کاری که قرص میکنه تقویت تخمدان برای تخمک گذاریه. همین‌. 

با قرص و آمپول. Hcg روز دقیق تخمک گذاری تقریبا مشخص میشه و باعث میشه شانس لقاح بالا بره 

شما روزی چن تا خوردین؟

۲ تا عزیزم

شما امپوللم زده بودید؟

بله عزیزم. دوتا همزمان