2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم شوهرم غیرتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 41 پست
نفهمیدم منظورتو عزیزم

منظورم اینه به یکی که نسبت دوری از لحاظ فامیلی داره خودمونی صحبت کن یا محبت کن مثلا اون آقا رفیق همسرت باشه پسر عموش باشه مثلا ، همسایه باشه مثلا ، مرد های فامیل ترجیحا نباشه چون ممکنه بگه فامیله و حساسیت نشون نده ، حالا یا کسی که فامیل دور شما هست یا رفیق همسایه ای کسی 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

همسرم ماموریت بودهمسایه روبه رومون هم خانمش چند وقت نبودیه بار زنگ زد گفتم پس کی میای مردم از تنهای ...

مثل بابای منه ..غیرتی و حساس اما شوهرم نه اصلا اینجوری نیست..چون قبلا با یکی بوده بهش خیانت میکنه ..بخاطرش تا مدت ها مریض بود ..الان منو میدونه کبریت بیخطرم ..به چپشم نیستم 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم اینه به یکی که نسبت دوری از لحاظ فامیلی داره خودمونی صحبت کن یا محبت کن مثلا اون آقا رفیق همس ...

دارم گزینه رو ..میخوام برای فهمیدن میزان بی تفاوتی همسرم نسبت به خودم یه حرکاتی بزنم با پسر داییش ..اما فکر نکنم ..حتی متوجهم بشه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
همسرم ماموریت بودهمسایه روبه رومون هم خانمش چند وقت نبودیه بار زنگ زد گفتم پس کی میای مردم از تنهای ...

منم همسرم ازادی داده ولی میدونه چجوریم اصلا روم نمیشه این حرف و بزنم واقعا

حالا چرا میخوایید تحریکش کنید ؟

چون..از اول ازدواج ..منو جایگزین عشقش کرد که فراموشش کنه ..فراموشش نشد یه روز برگشت گفت هیچ وقت مثل اون نمیشی برام ..چون اون یه هرزه کاربلد بود و من یه ساده و خانواده دار متعصب 

منم همسرم ازادی داده ولی میدونه چجوریم اصلا روم نمیشه این حرف و بزنم واقعا

چه جوری یعنی

دارم گزینه رو ..میخوام برای فهمیدن میزان بی تفاوتی همسرم نسبت به خودم یه حرکاتی بزنم با پسر داییش .. ...

بنظرم تو کارتو بکن نشد گزینه بعدی 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بنظرم تو کارتو بکن نشد گزینه بعدی

دیروز یه فیلم دیدم ..که هرچی زن هرزه تر تو چشم همسرش جذاب تر..یعنی زنی که زیاد تیک میزنه کانون توجه همسرشه چون حس از دست دادنشو داره هی تو رقابته ولی ما که صادقانه زندگی میکنیم ..برای مردا جذاب نیستیم ..البته مردا ارزش اینو ندارن که یه اپسیلون شخصیتتو زیرپا بزاری

دیروز یه فیلم دیدم ..که هرچی زن هرزه تر تو چشم همسرش جذاب تر..یعنی زنی که زیاد تیک میزنه کانون توجه ...

حقیقتا درست میگی 🙌

حقیقتا درست میگی 🙌

آره خیلی حقیقت تلخیه بخوای به این روش به جذابیت بزاری یعنی باید اول یه تف تو صورتت بکنی بعد از شخصیت و خانوادت و اسم و رسمت بگذری از روش رد شی 

چون..از اول ازدواج ..منو جایگزین عشقش کرد که فراموشش کنه ..فراموشش نشد یه روز برگشت گفت هیچ وقت مثل ...

خوب این از خودخواهیشه که یکی دیگه رو میخواسته بعد اومده با شما ازدواج کرده تازه منتم میزاره . با اینجور ادمها باید مثل خودشون رفتار کرد

خوب این از خودخواهیشه که یکی دیگه رو میخواسته بعد اومده با شما ازدواج کرده تازه منتم میزاره . با این ...

میگفت وسوسه بوده براش 

2790
2778
2791
2779
2792