2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم شوهرم غیرتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 41 پست

اون روت غیرت نداره تو رو خودت غیرت داشته باش از این حرفا نزن شان خودت رو پایین نیار

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسادتشو تحریک کن

اره فقط روی پسر عموم نسبتا حساس بود..همین دیگه خیلی حسادتی به کسی نداره ..چه جوری تحریکش کنم 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اون روت غیرت نداره تو رو خودت غیرت داشته باش از این حرفا نزن شان خودت رو پایین نیار

عزیزم من هیچ وقت چنین کاری نمیکنم شخصیتم برام خیلی مهمه..اما چون شوهرم از بابت من خیالش راحته که کبریت بیخطرم..من براش جذاب نیستم این منو آزار میده

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
بگو برام خواستگار داره میاد🤣

گفتم ..واکنشی خاصی نداشت البته جدی جدیم بود 

اره فقط روی پسر عموم نسبتا حساس بود..همین دیگه خیلی حسادتی به کسی نداره ..چه جوری تحریکش کنم

محبت زیادی و طرز حرف زدن خودمونی با یه مرد که نسبتا دوره مثلا دادا شو شوهر خواهر و اینا نیس

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

شایدم تو براش مهم نیستی

دقیقا منظور کارم همینه ..رو من غیرت خاصی نداره ..یعنی داداشم خیلی حساس تر و مراقب تره اما شوهرم نه 

محبت زیادی و طرز حرف زدن خودمونی با یه مرد که نسبتا دوره مثلا دادا شو شوهر خواهر و اینا نیس

نفهمیدم منظورتو عزیزم

چرا قبل از بزرگ شدن ازدواج میکنید؟

عزیزم تو شخصیت من اینکارا نیست ..فقط میخوام مطمئن شم واقعا همسرم نسبت به من بیتفاوته یا نه ..آخه من باشم خوابم نمیبره با همچین حرفی اما الان کنار من راحت گرفت خوابید براشم مهم نبود این حرفم

من اگه اینو به همسرم بگم دیگه فکر کنم اخرین دیدارمون باشه😑😑

همسرم ماموریت بود

همسایه روبه رومون هم خانمش چند وقت نبود

یه بار زنگ زد 

گفتم پس کی میای مردم از تنهای تو این ساختمون فقط منو فلانی تنهاییم همه با خانواده شون میره بیرون

چنان داد زد منظورت چیهههههه از این حرف 

گفتم به خدا هیچی همین جوری از دهنم در اومد

میخواست به ۶۰۰ قسمت نامساوی تقسیمم کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

من اگه اینو به همسرم بگم دیگه فکر کنم اخرین دیدارمون باشه😑😑

همسر من ریلکس گرفته خوابیده 

2790
2778
2791
2779
2792