2777
2789
خیلی رتبه برتر دارن برا کنکورو اینکه دبیرستان برن تیزهوشان خوبه؟حس میکنم نسبت به کسایی که راهنمایی ه ...

خیلی که نه

فرق هست بینتون اما نه اونقدر

فرق درسی اصلا حس نمیشه الان اکثر قوی های کلاس ما از ورودیای جدیدن

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

شما تیزهوشان معلم نمیاد براتون وقت بزاره چون مدرسه دولتی هست یا توجه به رقابت بچه ها شما مجبوری که د ...

مدرسه ما امسال چهل تا ورودی گرفت چرا یک یا دو نفر؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیارسال فارغ‌التحصیل شدم و تا آخرین روزی که درس خوندم کتاب های تکمیلی ما وجود داشته خانم ! و حتی ...

مدرسه ما درس میدن دوست عزیز

همه معلم ها چه تخصصی چه عمومی هایی مثل فارسی و عربی کاملا از پایه دارن تدریس میکنن

تعجب میکنم چطور انقدر کلی صحبت میکنین

ممنونم از نظرتونپس من تلاشمو میکنم بقیش با خدا فقط تست بزنم؟خیلیا میگن نه نزن ،فقط مطلب درسو خوب بگی ...

اتفاقا تست از همه چی مهم تره تا وقتی که دانش کاامل داشته باشی ولی مهارت تست زنی نداشته باشی نتیجه ای نداره

و اینکه دروس عمومیو اصلا دست کم نگیر با اینکه ضریبشون پایینه

یکیو میشناسم ریاضیش خیلی خیلی پایین بود و تجربی قبول شد بخاطر درصدای عمومیش

من پسرم رو برا کلاسهای تیزهوشان ثبت نام کردم ولی به نظرم این ازمون برا علاقه مندان هست. یعنی پسرم پد ...

پسرمنم همینه و احساس میکنم نمیتونه از پسش بربیاد 

الان کلاس پنجمه

گفتم امسال وسال دیگه کلاس تیزهوشان بره شاید قبول بشه تو آزمون

پسر شما کلاس چنده

عزیزم دخترمنم داره خودشواماده میکنه برا تیزهوشان نهم ب دهم تابستون هم درس میخوند الانم اتاقش داره می ...

بنظرم برای سال نهم روزی 20 تا تعداد کمیه

مدرسه ما امسال چهل تا ورودی گرفت چرا یک یا دو نفر؟

اولن که در سال متفاوت هست فرزانگان های چهار تهران هیچ وقت حتی ظرفیت ورودی نداره! دلیلی نداره چون مدرسه شما چهارتا ورودی گرفته فرزانگان پنج چهارتا ورودی بگیره چه حرف بی ربطی میزنید 

اولن که در سال متفاوت هست فرزانگان های چهار تهران هیچ وقت حتی ظرفیت ورودی نداره! دلیلی نداره چون مدر ...

اولا که نگفتم چهار گفتم چهل

دوما شما میفرمایید در سال ورودی کلا 1 یا 2 نفر هست که من گفتم فقط مدرسه ما به تنهایی چهل نفرو میگیره چجوری حساب کردین که کل فرزانگانای تهرانو به یکی دو ورودی رسوندین؟

اولا که نگفتم چهار گفتم چهلدوما شما میفرمایید در سال ورودی کلا 1 یا 2 نفر هست که من گفتم فقط مدرسه م ...

شما فکر کنم درست نمی‌خونی اولن که چهل نفر نمیگیرن مگر اینکه انصرافی زیاد باشه ! بخش نامه هست که هر ناحیه بین دو تا سه نفر بگیره بعد من کجا گفتم کل مدارس تهران ؟ لطف کنید نشون بدین