2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دختر من الان کلاس هفتمه،اینجا فقط مدرسه دولتی هست چکار میتونم براش انجام بدم،کتاب یا فیلم اموزشی هست براش تهیه کنم که اگه شد برا دوره دوم تیزهوشان ثبت نام کنه 

سلام دختر من الان کلاس هفتمه،اینجا فقط مدرسه دولتی هست چکار میتونم براش انجام بدم،کتاب یا فیلم اموزش ...

سلام؛

پایه هفتم ،پایه ای نیست که زیاااااد براش کتاب و معلم خصوصیو....بگیرید!

یجورایی اصلاااا نیاز نیست

همینکه دوره ابتدایی جزو شاگردای برتر بوده باشه حله 

فقط ممکنه یکم اولاش کُپ کنه

چون عادت نداره به نمره های عددی؛

و از اونجایی که هدفش تیزهوشان و نمونس سعی کنه امسالو‌ درس هارو صرفا فقط حفظ نکنه ،عمق موضوعو درک کنه و بفهمه

مخصوصا ریاضی و علوم.

استاندارد شروع خوندن برا تیزهوشان تابستون هشتمه 

و بستگی به خودشون داره زودتر یا دیرتر شروع کنه.

مثلا من خودم تا الان که نهمم شروع نکردم چون برا المپیاد آماده میشدم

آبان شروع میکنم

کتاب های سی و یک استان و ای کیو خوبه 

بله ارزش داره شما ایندشو تصمین میکنید با این کار.هرسال رتبه ۱تا ۱۰۰ کنکور مال سمپادهست.المپیاد مدال میاره.خیلی راحت میتونه بورسیه خارج شه. استعدادیابیش میکنن.و همه اینا با یه مبلغ خیلی پایین.معلوم هست ک می ارزه.پس کمکش کنید.من مشاورم بیاید پی وی تا دقیق بگم باید چیکارکنید

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
سلام دختر من الان کلاس هفتمه،اینجا فقط مدرسه دولتی هست چکار میتونم براش انجام بدم،کتاب یا فیلم اموزش ...

بیاید پی وی کاپل راهنمایی کنم‌من‌مشاور سمپادم فقط درجهت نخبه پروری کمک میکنم

عزیزم دخترمنم داره خودشواماده میکنه برا تیزهوشان نهم ب دهم تابستون هم درس میخوند الانم اتاقش داره می ...

نهم خب خیلی سختتره و باید بیشتر تلاش کنه چون تکمیل ظرفیته بیاید پی وی بتون راهنمایی کنم من مشاود سمپادم

آزمون هم خب هم ماز ثبت نام کرده بود هم قلمچی و به نظرم اگر پدر مادرش پولدار نبودند نمیتونست رتبه برت ...

ربطی ب پول خرج کردن نداره.قلمچی  خیلی گرونه اصلا دلیلی نداره ادم انقدر پول خرج کنه.من ب عنوان مشاوردارم اینو میگم ک هرسال کلی قبولی میدم.اصلا اینا لازم نیست

ربطی ب پول خرج کردن نداره.قلمچی خیلی گرونه اصلا دلیلی نداره ادم انقدر پول خرج کنه.من ب عنوان مشاورد ...

تازه قلمچی و ماز هردوشون بازدهی شون کم و کلی ایرادات دارن.یکیش اینکه بالای ۱۰۰۰ نفر میریزن سر یه کلاس.این چ بازدهی ای داره اخه

بله ارزش داره شما ایندشو تصمین میکنید با این کار.هرسال رتبه ۱تا ۱۰۰ کنکور مال سمپادهست.المپیاد مدال ...

وای خیلی ممنون

درخواستمو قبول کنید لطفا

نمیدونم از کجا شروع کنم

کارم هر روز شده گریه

من عااااشق درسم یعنی تفریحم ، ذوقم اصلا همه چیم درسه تشنه یادگیری مامانم میگه ذوقت کور میشه اونجا

اصلا ذوقت کور نمیشه بنظرم دقیقا جات تیزهوشانه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊