2789
عنوان

خواستگار

170 بازدید | 8 پست

اگه خواستگاری داشته باشین که تفاوت سنی زیاد داشته باشید مثلا ده سال ولی خودتون در حد دختر ۲۵ ساله دیده باشید ظریف و کوچولو باشید اون برعکس پیر و داغون و لباس پوشیدنش عین پدرتون باشه قبول میکنید

بقیه شرایط اکی باشه

چند مدتی باهاش رفت و آمد کن ببین طرز فکرش چه جوره اصلا آدم تغییر کردن هست یا کلا نسبت به تغییر واکنش منفی داره  

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اهل تغییر نیست

خو پس بیخیال .

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نه 

ظاهر نه باید توقعت خیلی بالا باشه جورج کلونی 

نه اینکه اصلا به دلت ننشسته باشه 

باعث مشکل مبشه 

من ب شخصه اصلا نمیتونم مرد ده سال بزرگتر 

ی جورایی خودخواهی اون مرد رو نشون میده چون حالا الان شرایط ازدواجش فراهم شده دختر تر گل ور گل میخواد بگیره 😑

بره با یکی چهار پنج سال کوچیکتر 

نه ظاهر نه باید توقعت خیلی بالا باشه جورج کلونی نه اینکه اصلا به دلت ننشسته باشه باعث مشکل مبشه من ب ...

کجای کاری خواهرم .عصری تو به تاپیکی یکی فرمود که اختلاف سنی ۲۰سال نرماله😏😏🫡🫡🫡

کجای کاری خواهرم .عصری تو به تاپیکی یکی فرمود که اختلاف سنی ۲۰سال نرماله😏😏🫡🫡🫡

من قضاوت نمیکنم دور باشه از همه خونه ها 

ولی دختر بیست ساله و مرد چهل ساله

همین میشه زمینه ی ک از شوهراشون پول میگیرن خرج دوست پسرای گوگولیشون میکنن 

من قضاوت نمیکنم دور باشه از همه خونه ها ولی دختر بیست ساله و مرد چهل سالههمین میشه زمینه ی ک از شوه ...

.اون دختری که می‌ره با سن باباش قطعا دنبال پوله .اونی هم که میر ه دنبال سن بچه ش فقط یه برده ی مطیع میخواد 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز