2777
2789
عنوان

مانتو تازه

101 بازدید | 10 پست

دو هفته قبل خودم و شوهرم رفتیم اصفهان یک مانتو جدید خزیددم حالا فردا قراره با مادرشوهرم و خواهرشوهرم بریم به نظرتون مانتومو بپوشم ؟بهشونم نگفتم که مانتو خریدم میدونید حوصله ندارم جواب پس بدم که چرا خریدم چه قدر خریدم از این حرفا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله بپوش از اول عادتشون دادی سوالای نا مربوط بپرسن الانم تلاش کن عادتشون ترک بشه

قبلا خواهر شوهرم خیاطی بلد نبود رفتم یک مانتو خریدم بهد که خواهر شوهرم رفت خیاطی چند بار بهم گفت ای کاش مامتو نمیخریدی میدادی برات میدوخت حالا پارچه دادم برام بدوزه هم رنگ همین مانتو جدیدمم استین هاشم گفتم شکل همین نانتو پاکتی در بیاره فردا پوشیدم باز بهم میگن چرا خریدی تو که پارچه دادی برات بدوزه

زورشون میاد به خدا تا حالا چند بار اتفاق افتاده

لابد زیاد صمیمی میشی و رو میدی

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

چه غلطی کنم اخه

برای خودت حریم قائل شو،زیاد صمیمی نشو،حرفی هم زدن،جوری که متوجه بشن از فضولیشون خوشت نیومده،بحث رو عوض کن

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️