2777
2789
عنوان

مهاجرت کجاش خوبه با این گرونی ها

217 بازدید | 18 پست

انقدر از شرایط و گرونی کشور مردم نالیدن تصمیم گرفتم مهاجرت تحصیلی کنم بماند که پول ما ارزشی نداره واسه کشورای دیگه مثلا از هوش مصنوعی پرسیدم یه حسابدار معمولی تو المان چقدر در ماه حقوقشه گفت به پول ما ماهی ۳۰۰ میلیون گفتم اووه خوشبه حالشون ..

گفتم هزینه اجاره خونه و اب و برق و ... و خورد و خوراک حدودا یه قدر میشه گفت توی یه شهر خوبش حدوده ۲۵۰ میلیون خب یعنی کلا ۵۰ میلیون پس انداز میمونه واسه ادم ؟

حالا تو ایران یه حسابدار معمولی مثلا ۲۰ میلیون میگیره و با خورد و خوراک و اجازه خونه توی یه محله معمولی تو تهران حدودا ۱۷ میلیون خب اینجوری که تقریبا هر دو حسابدار تو کشور خودشون سطح مالی مشابهی دارن پس چرا انقدر میگن مهاجرت یعنی یه عالمه پول زیاد ؟؟؟

واقعا میگی یا شوخیه این تحلیل هات!!!؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

مهاجرت پول زیاد توی اون کشور نیست

بعد ده سال که میتونی یه ذره پس انداز کنی ، میایی ایران میبینی به پول ایران ثروتمندی

وگرنه توی خارج مزیتش پولداری نیست

سر اومد زمستون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا واسه هرچیزی باید پول بدی

زن داداشم می‌گفت تو کانادا برای حساب بانکی و اپشن هوایی که ارائه میدم باید پول بدی

درامد زیاده ولی چیزی برات نمیمونه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بعد هم تو قرار نیست اون‌جا قروتمند باشی. صرفاً امکانات بیش‌تری داری و امنیت مالی داری‌. شما این‌جا عملا هر سال داره سطح مالی‌ت می‌آد پایین.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

مهاجرت پول زیاد توی اون کشور نیستبعد ده سال که میتونی یه ذره پس انداز کنی ، میایی ایران میبینی به پو ...

خب نسبت به سختی هاش و هزینه هاتوی اون سال ها به نظر ارزش داره؟

چون اون سال بعد و بعد ترش هم همون ۳۰۰ تومن داره ۲۵۰ میشه هزینه اش 

اما تو ایران .....

از طرفی با اون ۲۵۰ تومن رفاه و امکانات خوب داره 

آرامش روح و روان و.....

هوا و محیط زیست سالم و....

بخوای از طریق کار زیاد و .... سطح زندگی تو خیلی بالاببری 

و پیشرفت زیاد داشته باشی باید بری آمریکا 

اروپا سیستمش جوری که میخواد اختلاف طبقاتی بین مردم نباشه یا خیلی کم باشه به طوری که هر چه درآمدت بیش ...

به نظرم اروپا و کشوارای دیگه برای کسی سودمنده که یا از اول تو همون کشور باشه یا مثلا یه اشنایی باشه تو اون کشور که حداقل هزینه اجاره خونه نده ادم

اخر من دانشگاه علمی کاربردیم و مهارت خاصی ندارم

یه مسیر جدید برو 

از اول یه رشته دانشگاه جدید رو شروع کن 

بخوای به یه هدفی برسی باید توی مسیر و مجراش قرار بگیری 

وگرنه خب نمیشه 

همه هم از یک نقطه ای به هر حال شروع کردن 

نقطه ای که داخلش هیچ نبود ن 

اما جلو رفتن و موفق شدن 

شجاعت داشتن 

کسی با مهاجرت قرار نیست لزوما میلیونر بشه اونجا

صرفا شما با شغل و مهارتی که داری، سطح زندگی و رفاه بهتری به دست میاری اونجا و ثبات هم بیشتره، حقوق امسالت رو پس‌انداز میکنی و میدونی فلان ماه دیگه میتونی فلان چیز رو بخری، نه اینکه اون چیز ۵ برابر بشه و پس‌اندازت هیچی بشه