2777
2789
عنوان

همش درحال پول خراب کردنم🤕

143 بازدید | 8 پست

همش وسوسه خرید کردن دارم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم جوری شده که هم پولای خودمو تا ریال آخر دارم خراب میکنم هم ماله نامزدمو،نامزدمم هم حقوقش متاسفانه کمه 

امشب هم رفتیم بازار پولا هردوتامونو خراب کردم الان حالم بده افسردگی گرفتم نامزدم گفت لااقل چند ماه یبار خرید کن البته حق هم داد بهم گفت همه چیز چند وقته خیلی گرون شده اصلا با این حقوقم نمیشه در حد بخور نمیر هم زندگی کرد

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

خراب یعنی چی یعنی چیزایی که میخری دوست نداری بدرد نمیخورن

بدرد که میخوره اما چیز آنچنان واجبی هم نیس که میخرم اما زیاده روی میکنم کلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره حالا که خریدی دیگه لذت ببری عذاب وجدان نداشته باش

همینجور که عذاب وجدان گرفتم بازم به نامزدم میگم فلان چیز نخریدم هنوز اونم میگه پول نیست صبر کن تا آخر ماه حقوقمو بریزن برو بخر😅

افرین به نامزدتحالا که میخره توام لذت ببر عزیزم

از این لحاظ خداروشکر خیلی دست دلبازه هم خودش هم خانوادش برعکس نامزد سابقم که خانوادش کلی اذیتم میکردن اینا عالین

از این لحاظ خداروشکر خیلی دست دلبازه هم خودش هم خانوادش برعکس نامزد سابقم که خانوادش کلی اذیتم میکرد ...

عزیزم خداروشکر 

برای منم دعا کن قسمت خوبی داشته باشم یادت نره ها

عزیزم خداروشکر برای منم دعا کن قسمت خوبی داشته باشم یادت نره ها

چشم حتما عزیزم انشاءالله ی عالی ترینش قسمتتون بشه بزودی🥰❣️

2790
2778
2791
2779
2792