2777
2789

دو تای اولی

انتخاب خود من تی آر ایکس فانکشناله

خیلی بدن خوشگل و پر قدرتی میسازه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هر رشته ورزشی کار کنی نیازه که بدنسازی هم کار کنی اما هدفمند در جهت بهتر شدنت توی اون رشته اصلی.

باید ببینی به چه رشته ای علاقه بیشتری داری ، و در موردشون بیشتر بدونی و همینطور در مورد نقاط قوت خودت

تی آر ایکس هم رشته نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تی از ایکس بازوهامو خیلی بزرگ نمیکنه؟ چون قدرتیه؟

مگه بدنت تستوسترون داره که با دو تا حرکت بالاتنه بازوهات گنده بشه؟ مردا هم این شکلی حجم نمیگیرن چه برسه به زنا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مگه بدنت تستوسترون داره که با دو تا حرکت بالاتنه بازوهات گنده بشه؟ مردا هم این شکلی حجم نمیگیرن چه ب ...

منطقی بود 😂🙏

به خدا میدونم این مورد چرته اما آنقدر کردن تو کلم که خودمم باورم شده

منطقی بود 😂🙏به خدا میدونم این مورد چرته اما آنقدر کردن تو کلم که خودمم باورم شده

زر میزنن

برو ثبت نام کن بعد دعام کن

تی از ایکس بازوهامو خیلی بزرگ نمیکنه؟ چون قدرتیه؟

تمرین قدرتی برتی همه واجب و ضروریه...نه فقط برای تقویت و رشد عضلات ، برای تراکم استخوان حتی...برای اینکه توی سن بالا بتونی رو‌ پای‌خودت وایسی و حرکت کنی و ۴تا پله بری بالا و‌خودت کاراتو انجام‌بدی ، برای اینکه هورمون‌هات منظم تر باشه و بدنت در برابر کوچکترین بیماری که سرماخوردگیه تا سخت ترین بیماری که انواع سرطان هاست ایمن بشه و ریسک ابتلا به انواع بیماری قلبی ، آلزایمر ، سرطان و‌خودایمنی کمتر میشه.

مگه وقتی تمرین قدرتی میکنی باسن و ران هات خییلییی بزرگ‌میشه؟ تازه عضلات سرینی و چهارسرران و همسترینگ عضلات بزرگتری هستن تا بازو...

تازه رشد عضله و نگهداریش به این راحتیا و الکی نیست ، تغذیه و خوابت و تمرینت باید روی اصول باشه.