2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اتفاقا منم ایشالا قراره دندانپزشکی بخونم ولی از سال های اول میشه؟

اره چرا نشه. ولی خب وقتی میری سرکار از خودت توقع نداشته باش که درست رو کامل بخونی و نمره خوب بگیری

من رفتم دوره دستیار دندانپزشک دیدم. الان پاره وقت توی مطب ها کار میکنم

عزیزم دورش هزینه و زمان  زیاد میخواد؟ سخته؟ 

حقوقش چطوره؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

مشاور تحصیلی ،کلاس برو برا برنامه نویسی یا بنر بزن برا مغازه ها و..اینا آسون هستن و حضوری نیس و درآمد خوبیم دارن ،شغلای حضوری منشی ،لباس فروشی و..

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

اره چرا نشه. ولی خب وقتی میری سرکار از خودت توقع نداشته باش که درست رو کامل بخونی و نمره خوب بگیری

نه نمیخوام درسم آسیب ببینه 

روزانه چند ساعت کار میکنی؟

عزیزم دورش هزینه و زمان زیاد میخواد؟ سخته؟ حقوقش چطوره؟

بله قطعا زمان میخواد. حدود سه ماه کلاس ها زمان برد. سه ماه رفتم کارآموزی. و سه ماه هم توی مطب هستم ولی با این حال دکتر ها سخت دستیار بی سابقه یا کم سابقه میگیرن. توقع نداشته باش تا رفتی دوره همه جا برات کار باشه. هزینه دوره هم پارسال اسفند ۵ تومن توی جهاد دانشگاهی. حقوق هم اداره کار هست 

نه نمیخوام درسم آسیب ببینه روزانه چند ساعت کار میکنی؟

۴ ساعت. چون سابقه کار کم دارم فعلا ماهی ۷ تومن. البته مطب های دیگه بودم که سه ساعت صبح بودم چهار ساعت بعد از ظهر ۱۱ تومن میداد 

نه نمیخوام درسم آسیب ببینه روزانه چند ساعت کار میکنی؟

عزیزم اگه نمیخوای درست آسیب ببینه من پیشنهاد میکنم فعلا تمرکز کنی روی درست. اصلا ارزشش رو نداره که به خاطر کار درس رو کمتر کنی. اگه رشتت دندونپزشکی هست توی ترم های بالاتر موقعیت های شغلی بیشتر برات هست. مثلا همین تدریس دستیار دندانپزشک توی آموزشگاه ها 

بله قطعا زمان میخواد. حدود سه ماه کلاس ها زمان برد. سه ماه رفتم کارآموزی. و سه ماه هم توی مطب هستم و ...

مرسی عزیزم 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...