2777
2789
چرا ؟ عزیزم از ما نپرس اینو باید از مسئولین پرسید اغلب توی استان های لر نشین و کرد نشین بیکاری برای ...

جدیدا جوونا خودشون کار نمیکنن اولا بعدش کار چی هرکاری هم میکنن به در بن بست میخورن فقط خودشون خسته میکنن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدیدا جوونا خودشون کار نمیکنن اولا بعدش کار چی هرکاری هم میکنن به در بن بست میخورن فقط خودشون خسته م ...

کلا عزیزم من دارم راجب کسایی که مدرک دارن و فارغ‌التحصیل از دانشگاه هستن حرف میزنم که اسنپی شدن و.. خیلی زیادن واقعا زیادن که شغل متناسب با رشته ندارن و بیکارن نگو نه جوری که حتی خودشون ام راجبش کلیپ میسازن 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان جدیدا خیلی بهتر شدن همشون با زناشون عین رفیقن پایه همه چین همههه چی عصبیم هستن ولی نه برای زناشون البته اکثرا میگم ها زن هرچی بخاد انگار که حتمااا باید براش فراهم کنن وگرنه انگار دیگه مرد نیستن😂 رفیق بازم هستن اکثرا 

با اینکه خودم کرمانشاه سرپل ذهاب هستماما اصلا بنظرم اگر فارس هستی و ب ی سری چیزا عادت نداری وصلت نکن ...

عزیزم ،،دخترعموم با یه شیرازی ازدواج کرده،عمم با یه همدانی،یکی دیگه از پسر عمه هامم با یه همدانی ازدواج کرده،و پسرخاله مامانم با یه اصفهانی

هیچ کدومشون هیچ مشکلی ندارن

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

عزیزم اینی که میگی همه شهرا اینجورین ینی کل کشور

اون که اره

اما اینجا خیلی شدید تره چون بحث قومیتی توش پررنگه همه از هم انتظار دارن

تا یه شهر بزرگی مثلا مثلا یزد که هر کی سرش تو کار خودشه

حقیقتا کرمانشاه دیگه کرمانشاه نیست

قبلا اصالت داشت و ..

اما الان؟

پر از لکی که میگن لک کرمانشاه

ی بار میگن لرم

هیچ طرفی گردن نمیگیرتشون

لک کرمانشاه رو میگم !!!

همشوووون معتادن بددهن

اوضاع کرمانشاه خیلی خرابه

شهر کورد نشینی که فارسی حرف میزنن!

کورد؟فارسی؟

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

با اینکه خودم کرمانشاه سرپل ذهاب هستماما اصلا بنظرم اگر فارس هستی و ب ی سری چیزا عادت نداری وصلت نکن ...

آره از نظر فرهنگی تقریبا با اونایی که نزدیکترن بهتر میشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

کلا عزیزم من دارم راجب کسایی که مدرک دارن و فارغ‌التحصیل از دانشگاه هستن حرف میزنم که اسنپی شدن و.. ...

خب این مشکل مگه فقط مال کرمانشاهه که اینجوری میگی یعنی همه شهرا عالین فقط کرمانشاه اینجوریه ؟ راجب اخلاق و فرهنگ پرسید نه مشکل اقتصادی که این مشکل هم مال کل کشوره نه کرمانشاه 

حقیقتا کرمانشاه دیگه کرمانشاه نیستقبلا اصالت داشت و ..اما الان؟پر از لکی که میگن لک کرمانشاهی بار می ...

عزیزم بقیش درست ولی فارسی که بد نیست واقعا آدم می‌تونه اصالت خودشو حفظ کنه و فارسی ام حرف بزنه هرچی باشه ما همه ایرانی هستیم 🤍

اون که ارهاما اینجا خیلی شدید تره چون بحث قومیتی توش پررنگه همه از هم انتظار دارنتا یه شهر بزرگی مثل ...

اینجا واقعا خودشون عارشون میاد که برای کسی کار کنن بخاطر همینه بیکارن 

حقیقتا کرمانشاه دیگه کرمانشاه نیستقبلا اصالت داشت و ..اما الان؟پر از لکی که میگن لک کرمانشاهی بار می ...

چقد نظراتت راجب یه قومیت بده

من کورد کرمانشاهم 

و همسایمون لکه ،،،خیلی ادمای محترمی هستن

یکی از همکلاسیامم لک بود و رفتارش انقد خانومانه و با شخصیت بود ک همیشه تو ذهنم موندگاره،،،درست نیست اینجوری راجب هم شهریامون صحبت کنیم

و راجب کوردی حرف زدن 

بله متاسفانه دیگه خیلیا فارسی حرف میزنن 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳