2777
2789
شنیدم پولدارن

همشون نه ولی خب مثل همه جا که فقیر و پولدار داره 

بعدم بیکاری برا جوون ها خیلی زیاده جوری که خب اغلب مهاجرت کردن کرج 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غریبه پرستتتن ب شدت

اگه بدونن از یه شهر دیگه اومدی کلییی تحویلت میگیرن 

والا نمیدونم چی بگم دیگه

خودم کرمانشاهیم ولی هیچی ب ذهنم نمیرسه😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

چرا

معمولاا استانای مرزی اینجوریه

حالا نه همه استانا،، ولی خب اساسا همینطوره،،زیاد به اقتصاد همچین استانایی اهمیت نمیدن

چرا

فساد دولتی شهررو فرا گرفته

نه که شهری قومیتی هست و تقریلا میشه گفت عشایری، دیگه همه رییس روساش فقط فک و فامیلای خودشونو سرکار میبرن و کلا مشغول زمین خواری و رشوه و ... هستن و اصلا به فکر اشتغال زایی و طرح های اقتصادی نیستن، با اینکه تقریبا کلان شهره، مرز خوبی با عراق داره و میتونه خیلی کارا کنه

چرا

چرا ؟ عزیزم از ما نپرس اینو باید از مسئولین پرسید اغلب توی استان های لر نشین و کرد نشین بیکاری برای جوون ها زیاده اینم بگم که با این وجود انسان های بسیار سفره دار و مهمان نوازین

بعدم اینکه با تمام این وجود پولدار و ثروتمند ام کم ندارن ولی متوسط و فقیر ام هست یجورایی ضد و نقیض هستش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

فساد دولتی شهررو فرا گرفتهنه که شهری قومیتی هست و تقریلا میشه گفت عشایری، دیگه همه رییس روساش فقط فک ...

اکثرا من چون خودم لرم و از اونجایی که عروس کرد ها هستم می‌دونم که واقعا هر دو به همین شکل دچار مشکل هستن 

یعنی چکار میکنن

مثلا یکی فوش به یکی بده، تمام خاندان فحش خورنده میرن پدر فوش دهنده و کل خاندانشو درمیارن😂😂

بعد قومیتی به شدت پشت همن

رو زناشونم تعصب دارن مثلا سرکار رفتن زنو هنوز خیلیاشون مشکل دارن

عزمزمرسم و رسومات چی دارن برای ازدواج

اصلاا اینجوری نمیشه نظر داد

هیچ رسم و رسوم کلی وجود نداره

هر خانواده ای رسمشون متفاوته،،و به یه سری شایعات ک میگن جهزیه با داماده،یا جهزیه اینجا کلا با عروسه و ..به همچین چیزایی توجه نکن، ،هر خونواده ای رسم و رسومش فرق میکنه

الان مثلا خونواده ما،،از لحاظ جهیزیه اینجوری هستیم ک هم داماد هم عروس جفتشون به یه اندازه جهاز میدن و باقی رسم و رسوم هم دقیقا مثل بقیه استانا هیچ چیز جدیدی نداریم

غریبه پرستتتن ب شدتاگه بدونن از یه شهر دیگه اومدی کلییی تحویلت میگیرن والا نمیدونم چی بگم دیگهخودم ک ...

آره اینم تایید میکنم من همسرم از دوستان خانوادگیمون بودن جدا از اینکه منو همسرم عاشق هم شدیم مادرشوهرم از نوجوانی منو زیر نظر داشته واقعا به معنای واقعی عروس غریبه رو میپرستن

با اینکه خودم کرمانشاه سرپل ذهاب هستم

اما اصلا بنظرم اگر فارس هستی و ب ی سری چیزا عادت نداری وصلت نکن

لر با کورد میشه اما فارس با کورد کرمانشاه نه

طرفای مهاباد پاوه مریوان سنندج ..شهرهای کورد نشین عالین

اما کرمانشاه؟

واقعا نه

من شهر خودمه ولی واقعیتو میگم

مخصوصا اگر لک باشه خیلی بدتره

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg