2777
2789
عنوان

بارداری

131 بازدید | 18 پست

سلام خانما من همیشه پریودام بین ۲۷ تا ۳۰ روزه هست از ماه پیش دارم متفورمین استفاده میکنم ماه ۲۳ روزه پریود شدم این ماه ۲۹ روزه هنوز پریود نشدم از دیروز محدوده اطارف نافم درد داره حالت تهوع دارم و خبری از درد زیر دلم نیست و سرم گیچ میره

امکانش هست حامله شده باشم اخه این ماه کلومفین هم مصرف کردم میترسم هنوز زود باشه بی بی بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان چند روز گذشته از موعدت؟

نمیدونم ماه پیش ۲۳ روزه شدم ولی ماه های قبل تقریبا ۲۸ روزه میشدم ازماه پیش متفورمین استفاده کرده واسه همین ۲۳ روزه شدم 

ببین کاری به 23 روزه و 28 روزه نداشته باشه  ماه پیش چندم پریود شدی ؟

سلام گلم.شرمتده میشه منم راهنمایی کنی.من ماه قبل هفدهم لکه دیدم هجدهم پری شده.ماه قبل ترشم هجدهم شدم.ولی بقیه ماها نامنظم بوده.این ماه موعدم کیه؟هنوز خبری نشده

سلام گلم.شرمتده میشه منم راهنمایی کنی.من ماه قبل هفدهم لکه دیدم هجدهم پری شده.ماه قبل ترشم هجدهم شدم ...

راستش عزیزم چون نامنظمه نمیشه گفت خوب ولی با توجه به ماه قبلت باید الان ها پریود بشی 

راستی یه چیز جالب منم 18 ماه پیش آخرین پری ام بود

راستش عزیزم چون نامنظمه نمیشه گفت خوب ولی با توجه به ماه قبلت باید الان ها پریود بشی  راستی ...

من این دوماهی که منظم شده بود دوفاستون خوردم.این ماهم دوفاستون مصرف کردم.نمیدونم چرا اینجوری شده...مبارکه عزیزم.کی بی بی مثبت شد؟آخه من امیدی ندارم اصلا.دیروز بی بی گذاشتم منفی شد

ببین من خودم الان بچه دومو باردارم رفتم دکتر اندازه فولی ام 14 بود دکتر بهم قرص متفورمین داد استفاده کردم سه روز زودتر از موعد پری اومد ولی این ماه دیگه استفاده نکردم متفورمین رو دکترم نرفتم اقدام کردم و باردار شدم تا روز قبلشم بی بی میزاشتم منفی بود یک روز بعد از اینکه باید پری میشدم بی بی گذاشتم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد البته من تخمک گذاری امم دیر بود با کیت اندازه گیری کردم