2777
2789

اول از همه بگم که من و شوهرم حدود ۸ سالی میشه که باهم هستیم و به خاطر اینکه شوهرم موقعیت نسبتاً خوبی داره و بد چهره هم نیست  ، دختر های نسبتاً زیادی به صورت مجازی و مستقیم بهش پیشنهاد دادن ، اما همیشه بهم وفادار بوده و من هیچی ندیدم که بهش شک کنم. حتی جلوی من از دخترای دیگه حرف هم نمیزنه و کلاً خیلی بهش اطمینان دارم. اما این چند وقته ، دختر خواهر بزرگم به خاطر اینکه یسری مشکلات بین پدر و مادرش هست اومده خونه ما. این دختر خانم هم ۱۶ سالشه. به تربیت خواهرم شک ندارم اما خب هم جلوی شوهرم ظاهر مناسبی نداره (با تاپ و شلوار راحتی میچرخه تو خونه) هم خیلی با شوهر من گرم میگیره و میره پیشش میشینه و بعضی وقتا ببخشینا ببخشین خودش رو میچسبونه به شوهرم. اما خب همون‌طور که گفتم به شوهرم اطمینان دارم و اونم به عنوان یه مرد ۳۰ ساله طبیعتاً بچه خواهرمو مثل بچه خودش میبینه. اما خب خودمم خوشم نمیاد این دختر انقد با شوهر من صمیمی باشه. حتی با اینکه من خالشم.

دلمم نمیاد بهش چیزی بگم چون هم خواهرمو خیلی دوست دارم و هم تو سن نوجوونیه و ممکنه به غرورش بر بخوره ، اما خواهشاً یه راهی بگید که من کاری کنم انقد صمیمی نباشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش بنظرم شما بددلی 

وگرنه چیزی بینشون نیست 

و اینکه غیر مستقیم بگو تماس داشتن با بقیه بده و از اینجور حرفا 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ببین اسی شما هرچقد اعتماد کنی به تربیت خواهرت. هر چقد به همسرت اعتماد کنی... ولی یسری چیزا حریم و حرمت داره. و بنظرم رفتار این دختر از اون چهارچوب خارج شده... داری یجورایی توجیح میکنی وگرنه رفتاراش مناسب نیست. خیلی مراقب باش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نمیشه بفرستیش بره خونه خودشون؟

من بودم بهش میگفتم خاله زشته زیاد صمیمی نباش

و حتی الان به خواهرزادم میگم فلانی نامحرمه نچسب بهش یا اگه ببینم یکم بد بشینه یا بخواد شلوارشو عوض کنه میگم عیبه و نکن با اینکه ۱۰ سالشه

نمیشه بفرستیش بره خونه خودشون؟من بودم بهش میگفتم خاله زشته زیاد صمیمی نباشو حتی الان به خواهرزادم می ...

دلم نمیاد به خدا وگرنه به خواهرم میگفتم نمی‌تونم نگهش دارم