اول از همه بگم که من و شوهرم حدود ۸ سالی میشه که باهم هستیم و به خاطر اینکه شوهرم موقعیت نسبتاً خوبی داره و بد چهره هم نیست ، دختر های نسبتاً زیادی به صورت مجازی و مستقیم بهش پیشنهاد دادن ، اما همیشه بهم وفادار بوده و من هیچی ندیدم که بهش شک کنم. حتی جلوی من از دخترای دیگه حرف هم نمیزنه و کلاً خیلی بهش اطمینان دارم. اما این چند وقته ، دختر خواهر بزرگم به خاطر اینکه یسری مشکلات بین پدر و مادرش هست اومده خونه ما. این دختر خانم هم ۱۶ سالشه. به تربیت خواهرم شک ندارم اما خب هم جلوی شوهرم ظاهر مناسبی نداره (با تاپ و شلوار راحتی میچرخه تو خونه) هم خیلی با شوهر من گرم میگیره و میره پیشش میشینه و بعضی وقتا ببخشینا ببخشین خودش رو میچسبونه به شوهرم. اما خب همونطور که گفتم به شوهرم اطمینان دارم و اونم به عنوان یه مرد ۳۰ ساله طبیعتاً بچه خواهرمو مثل بچه خودش میبینه. اما خب خودمم خوشم نمیاد این دختر انقد با شوهر من صمیمی باشه. حتی با اینکه من خالشم.
دلمم نمیاد بهش چیزی بگم چون هم خواهرمو خیلی دوست دارم و هم تو سن نوجوونیه و ممکنه به غرورش بر بخوره ، اما خواهشاً یه راهی بگید که من کاری کنم انقد صمیمی نباشه.