2777
2789
عنوان

زندگی لعنتی من

933 بازدید | 35 پست

سلام من همونم ک بخاطر نداشتن خونه مستقل قهر کرده شوهرم خیر سرش اومد سراغم ازاون اول میخاس شر درست کنه تازه اومده بود منت بزاره سرمامانم که اومده سراغم کلی داد کشید سدمامانم یه کلام گفتم تعهد بده خ نه میگیری قاطی کرد گذاشت داد کشیدن میخاس جلو بابام بزنش بابامم فوشش داد دعواشون شد کثافت بابامو زد باباش اومد یه عالم گوه خوری یه عالمه بابامو ماچ کرد اوردم که مثلا برام خونه بگیرن میخایم چن روز دیگه بریم شهری که زندگی میکنیم بیست وچهارساعت ازمامانم اینا دوره دیشب فک میکردن خابم پدرشوهرخیرندیدم ک همه مشکلاتم زیرسراونه شوهرمو درس میده گفت بزارببریمش بندر فوش ناموسی داد کثافت میترسم باهاشون برم میترسم یه بلایی سرم بیارن حالا چی کنم تا شهر بابام اینا هستم برم خونه بابام یا باهاش برم بندر؟؟

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خودت شنیدی همه چیو..به خانوادت بگو

گفتم اگه بیان اینجا ببرنم خوب هیچی بهم تعلق نمیگیرهتازه شایدم دادگاه درخواست تمکین بده

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

چقدر بده اينطوري!!!‌ حرمتي بينتون نمونده!!! شوهرت باباتو زده!!! البته اينم درك نميكنم به خاطر خريد خونه قهر كردي و رفتي خونه بابات...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
شوهرم چپ ب خانوادم نگاه کنه جرش میدم چ برسه بابامو بزنه وای خدا اون روزو نیار

خدا اون روز نیاره که اسیر یه مرد دریده و بیشعور بشیم که حرمت ها رو زیر پا بذاره و ابرو حالیش نباشه وگرنه در مقام عمل که میرسه هیچ کار نمیشه با همچین موجودی کرد

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید