2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست
در کل بخوام بگم قند خیلییی مهمه مخصوصا در رابطه با جوش و همیچنین برای پوستت سعی کن روتین پوستی داشته ...

ببخشید میگم شما پریودتون منظم شد دیگه؟ قبلش نامنظم بود؟

در کل بخوام بگم قند خیلییی مهمه مخصوصا در رابطه با جوش و همیچنین برای پوستت سعی کن روتین پوستی داشته ...

میخواستم باشگاه کلاس یوگا ثبت نام کنم شما میدونین که یوگا بهتره ا ایروبیک و اینا که ضربان قلب رو بالا میبره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش سونوتون تنبلی داشتین ؟ پریودتون نامنظم بود؟ میگم دکتر بهم دوباره قرص هورمونی داده نخورم دیگه به ...

اره من هم تو سنو تنبلی داشتم هم پرولاکتین خونم خیلییی بالا بود عددش۷۰۰و خورده ای بود و پریودمم نامنظم به شدت جوری ک تقریبا کل ماه لک بینی داشتم و پریود بودم 

من خودم ی دوره قرص دوپاگلین استفاده کردم و یه دوره هم Ld برای تنظیم پریود 

ولی برای قطع دارو نمیدونم حقیقتا بهتره با پزشک مشورت کنی

اره من هم تو سنو تنبلی داشتم هم پرولاکتین خونم خیلییی بالا بود عددش۷۰۰و خورده ای بود و پریودمم نامنظ ...

واای چقدر زیاااد من پرولاکتینم طبیعی بود این ماه آزمایش دادم

نه من قرص هاشون رو شروع نکردم دوست ندارم بخورم حس میکنم بدنم به این قرصا اعتیاد پیدا میکنه چون قبلم خوردم اینطوری بود دیگه بدون قرص پریود نیمشدم کلا

واای چقدر زیاااد من پرولاکتینم طبیعی بود این ماه آزمایش دادمنه من قرص هاشون رو شروع نکردم دوست ندارم ...

اره خب این قرصا عوارض زیادی دارن اگه بشه با روتین سالم تنبلی تخمدانت رو برطرف کنی که حیلی عالیه

اره اره منظم شده الان

وااای چقدر خوش حال شدم😍😍😍

پس امیدی هست منم خوب بشم 

ببخشید شما گفتین فقط روزی یک ساعت تحرک و اینکه قند مصنوعی نخوردین مثل قند و شکر و بیسکوئیت و کیک و اینا؟ 

بعدش اشکال نداره مثلا قند طبیعی مثل خرما عسل اینا بخورم چون فشارم میفته

وااای چقدر خوش حال شدم😍😍😍پس امیدی هست منم خوب بشم ببخشید شما گفتین فقط روزی یک ساعت تحرک و اینکه ...

اره عریزم معلومه ک خوب میشی فقط یه روتین درست و سالم میخواد که کار سختیم نیس واقعا

اره قند طبیعی رو بخور چون منم خیلی اذیت شدم و مجبور شدم بخورم باز 

و این ک خواب منظم داشته باش

از ۱۴ سالگی دچارشمهرکاری میکنی چاق نشو.ورزش خیلی مهمه بشدت مهمهورزش بکن تغدیه ات رو هم درست کنمن ریز ...

منم از اول بود اره ورزش نمیکنم وقت نمیکنم باشگاه برم وگرنه میرفتم

وزنم نرماله 

شما چیکار کردین ؟ الان منظمه یا نه

منم از اول بود اره ورزش نمیکنم وقت نمیکنم باشگاه برم وگرنه میرفتموزنم نرماله شما چیکار کردین ؟ الان ...

اگه وقت نمیکنی باشگاه بری همین ک روزی نیم ساعت یه ساعت بری بیرون تند راه بری و بدوعی کفایت میکنه فقط ضربان قلب باید بره بالا حتی اگه تو خونه طناب بزنی هم اوکیه

من لاغرم۴۷کیلو ام تو تنبلی تخمدانم وزنم اصلا تغییری نکرد

اها قدتون چند بود ؟

میخوام ببینم وزنم رو کم کنم یا نه؟ آخه قبلا ۴۵ اینا بودم یه باره زیاد شد 

بعد میگم شما چند سالتون هست