2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😭

180 بازدید | 35 پست

سلاام بچها کسی تنبلی تخمدان داشته چیکار کردین تو رو خدا به من راهنمایی کنید صورتم پر جوش شده ولی دیگه نمیخوام این قرصا هورمونی رو بخورم باید چیکار کنم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حذف کردم تقریبا چیکار کنم دیگه خسته شدم

من تنبلی تخمدان داشتم پزشک بهم گفت جوش های تنبلی تخمدان ارتباط مستقیمی با قند دارن و باید قند طبیعی و مصنوعی رو کلا حذف کنی ک خب خیلییی سخت بود من از شیش ماه پیش تا الان قند مصنوعی رو کامل حذف کردم و قند طبیعی هم دوماه حذف کردم و دکتر گفت روزی یک ساعت بایدورزش و تحرک داشته باشی جوری گ ضربان قلبت بره بره و همچینین به موقع خوابیدن و بیدار شدن 

اینارو رعایت کن انشالا بهتر میشی 

من تنبلی تخمدان داشتم پزشک بهم گفت جوش های تنبلی تخمدان ارتباط مستقیمی با قند دارن و باید قند طبیعی ...

قند طبیعی هم باید حذف کنین ؟

میشه بگید چیا نخوردین ؟ 

و چیا رو جایگزینش کردین ؟ شما الان خوب شدید ؟ میشه کم‌کم کنید لطفا

قند طبیعی هم باید حذف کنین ؟میشه بگید چیا نخوردین ؟ و چیا رو جایگزینش کردین ؟ شما الان خوب شدید ؟ می ...

بله عزیزم اردیبهشت ماه امسال من دکتر رفتم و بعدش تا دوماه قند طبیعی و مصنوعی نخوردم ک خب خیلی سخت بود چون دست و پام همش یخ بود و فشارم میفتاد

و خب کلا میوه و شیرینی و کیک و بیسکوعیت و بستنی و خرما و عسل و اینا هیچیییی نخوردم 

ولی بعدش چون همش فشارم میفتاد دکتر گفت قند طبیعی مثل خرما و توت و عسل و اینارو بخور 

و خب برای تحرک هم میرفتم میدوییدم که ضربان قلبم بره بالا

و توی ازمایشی ک اخیرا دادم تنبلی تخمدانم برطرف شده بود 

بله عزیزم اردیبهشت ماه امسال من دکتر رفتم و بعدش تا دوماه قند طبیعی و مصنوعی نخوردم ک خب خیلی سخت بو ...

واای عزیزم خوش به حالتون تبریک میگم🥹😍چه اراده ای 

میگم شما غذای سرخکردنی اینا رو هم حذف کردید نون و برنج چی  ؟

قند طبیعی هم باید حذف کنین ؟میشه بگید چیا نخوردین ؟ و چیا رو جایگزینش کردین ؟ شما الان خوب شدید ؟ می ...

تا الان هم قند مصنوعی نمیخورم ولی دیگه میوه و عسل و خرما و توت و اینجور چیزا میخورم 

یا مثلا بیسکوییت هایی که به جای شکر اِستِویا دارن 

واای عزیزم خوش به حالتون تبریک میگم🥹😍چه اراده ای میگم شما غذای سرخکردنی اینا رو هم حذف کردید نون و ...

قربونت عزیزم

نه غذای سرخ کردنی و حذف نکردم ولی خب همون اوایل سعی کردم کمتر بخورم چیز های خیلی چرب رو کم کنم 

و نون برنج رو هم نه اصلا حذف نکردم تا حالا 

تا الان هم قند مصنوعی نمیخورم ولی دیگه میوه و عسل و خرما و توت و اینجور چیزا میخورم یا مثلا بیسکوییت ...

قبلش سونوتون تنبلی داشتین ؟ پریودتون نامنظم بود؟ 

میگم دکتر بهم دوباره قرص هورمونی داده نخورم دیگه به نظرتون میدونین چیه من دانشجوام و خوابگاهی اونجا خسلی نمیشه تغذیه رو رعایت کرد🤦🏻‍♀️😢

واای عزیزم خوش به حالتون تبریک میگم🥹😍چه اراده ای میگم شما غذای سرخکردنی اینا رو هم حذف کردید نون و ...

در کل بخوام بگم قند خیلییی مهمه مخصوصا در رابطه با جوش و همیچنین برای پوستت سعی کن روتین پوستی داشته باشی راجع بهش اگر سوالی داری من باز میتونم راهنمایی کنم 

و خواب منظم و بیدار نموندن تا نصف شب هم خیلی تاثیر داره 

و همچنین سعی کن تحرک داشته باشی ❤️

در کل بخوام بگم قند خیلییی مهمه مخصوصا در رابطه با جوش و همیچنین برای پوستت سعی کن روتین پوستی داشته ...

چشم عزیزم ممنونم از اینکه جوابمو‌دادی واقعا آرامش گرفتم گفتین خوب شدین اخه رفت فوق تخصص بهم گقتن تا آخر عمرت قرص بخور درمان نداره واقعا حالم گرفته بود