2777
2789
عنوان

از نامزدم زگیل گرفتم

1374 بازدید | 79 پست

چند بار رابطه داشتیم. توی طول این ۳ ، ۴ ماه 

الان تو بدنم تقریبا ورودی تو لثه هاش حس میکنم سه چهارتا عارضه کوچیک دیدم .... 

میگم نکنه زگیل باشه دارم از ترس میمیرم 

رابطه هامون خیلی طولانیه و اوایل خییییلی درد داشتم و هر بار حس میکنم زخم یا له میشد بدنم 

میگم خدا کنه در اثر زخمای زیاد اینشکلی شده باشه ؟ 

ولی 

ی بارم حسسس کردم رو بدن نامزدم (بدنش )  دست ک کشیدم نزاشت ادامه بدم و ی چیزی مث جوش زیر دستم دیدم. 

دو دلم میترسم نمیدونم چیکار کنم. 

بلید بدم دکتر زنان ؟ ازمایش میدن چطور متوجع میشن ؟ 

بعدش درمان داره ؟ زود ؟ چی ؟ 

کاربری دست دو نفره .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو‌ دکتر دیگه اینجا رخت خواب پهن کردی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

متاسفانه زگیل گرفتی خیلی شایع هستپنبه رو با سرکه سیب آغشته کن بمال رو زائده هاسفید شد زگیلقطعا زگیل ...

نگاه ک کردم تو آینه. انگار کلا خودش روش سفید مانند بود 

کاربری دست دو نفره .....

طولانی یعنی چقدر یک ساعت؟

مال همه فقط سری اول خیلی درد داره مال شما برعکسه

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

تو دهنت در آوردی یعنی ؟ 

برو دکتر زنان با معاینه میگه هستن یا نه بعد آزمایش ها تکمیلی رو برات می‌نویسه 

چرا بعد از اون دوباره نگاه نامزدت نکردی ببینی چی هستن ؟

عکسشو تو گوگل ببین

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)