2777
2789
عنوان

خستم از غربت

61 بازدید | 5 پست

خستم ،تنهام،دوتا بچه دارم ،عصبی میشم ب کارام نمیرسم,دخترم کوچیکه اصلا نمیتونم ونمیذاره ب درسای پسرم رسیدگی کنم،نظم زندگی از دستم رفته،اگه یه کلاس ثبت تامشون کنم شوهرم غر میزنه سر بردن واوردنشون،خودم برم زندگیم رو هواست.اگه مامانم بود  نزدیکم بود این اوضام نبود داغون شدم داغون،هم من هم شوهرم

کسی رو میشناسم شرایط مثل شماست ولی خانم تک و تنها مدیریت کرده 

صبحا زود بیدار میشه ظهرا یکساعت فقط می‌خوابه 

برای مجازی فقط یکساعت وقت می‌ذاره 

و دستش تنده 

کسی رو میشناسم شرایط مثل شماست ولی خانم تک و تنها مدیریت کرده صبحا زود بیدار میشه ظهرا یکساعت فقط می ...

منم صبا زود بیدار میشم،شبا دیر میخوابم،تفریحم فقط گوشیه،دلم سکوت میخواد ،میخوام یه زمانی کسی صدام نکنه،همسرمم خیلی کمک میکنه ولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غربت و تنهایی و دست تنها بودن خیلی سخته 

خودم هم توی غربت ام،بچه ندارم،( نگران ام روزی بخوام بچه دار بشم دست تنها اینجا چی کار کنم) اما خب خییییلی دلم میگیره،پاییز هم که شده دیگه بدتر، همش تنهام، جایی نیست برم، کسی نیست باهاش حرف بزنم، پولی هم نیست حداقل تنها برم یک خرده خرید کنم دلم باز بشه، ماشین رو هم فروختیم سه ماهه هیچ جا با شوهرم نرفتیم، همش دو خونه ام، در کل دیگه طاقتی برام نمونده. 

عزیزم غربت و تنهایی و دست تنها بودن خیلی سخته خودم هم توی غربت ام،بچه ندارم،( نگران ام روزی بخوام بچ ...

الهی بگردم با پیامت کلی گریه کردم زندگی منم همینه با این تفاوت که دلم برای بچه هامم خیلی میسوزه

الهی بگردم با پیامت کلی گریه کردم زندگی منم همینه با این تفاوت که دلم برای بچه هامم خیلی میسوزه

عزیزم، خیلی اینطوری گفتی ناراحت شدم، میدونم خیلی سخته اما سعی کن تو غربتم شاد باشی و با بچه هات بازی کنی، وقت بگذرونی و پارک و... برین، در کل سعی کن هر کاری که حالت رو خوب میکنه انجام بدی.