2777
2789
عنوان

چرا یهو عوض شد😐🥺

248 بازدید | 16 پست

بچه ها رفیقم جدیدا خیلی عوض شده با پسرا خیلی راحت شده پوشش خیلی تغییر کرده من خودم مذهبی نیستم ولی واقعا حس خوبی ندارم چیکار کنم:)

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات

مثلا تاحالا شده جلو پسرای فامیل با شورتک و نیم تنه میگرده واقعا انتظار نداشتم 

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

دلیلش چیه؟

حقیقتا حس میکنم پیگیر نبودن خانوادش دوستم فقد ۱۶ سالشه

یهو دروغگو سده بود و همه ش طعنه و کنایه میزد و گاهی زیر پوستی به خانواده م توهین میکردچندبار خواستم ...

وایی💔

خب چشم و‌گوشش تازه باز شده 

دوست منم اینجوریه چه میشه کرد من زیاد نمیبینم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

حقیقتا حس میکنم پیگیر نبودن خانوادش دوستم فقد ۱۶ سالشه

کمباد توجه داره؟

خودتم اگه ۱۶ ساله باشی کات کن باهاش 

سن حساسی هستی احتمال اینکه تاثیر بگیری بالاست 

بزرگتر بودی طور دیگه راهنمایی میکردم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خب چشم و‌گوشش تازه باز شده دوست منم اینجوریه چه میشه کرد من زیاد نمیبینم

از نظر شما اینطور پوشش عادیه و من خیلی حساسم یا واقعا عیبه انقد فک کردم بهش حس میکنم من اشتباه میکنم...

رفیقته به پوشش اون چیکار داری 😐من دوستم چند سال پیش اون موقع که حالا حجابا بیشتر رعایت میشد باز بود دوست پسر داشت ولی من هیچ وقت به چشم بد نگاه نکردم بهش چون اصلا به من ربطی نداره .چون پوشش کم شده یعنی بد شده؟

کمباد توجه داره؟خودتم اگه ۱۶ ساله باشی کات کن باهاش سن حساسی هستی احتمال اینکه تاثیر بگیری بالاست بز ...

نمیدونم

اره خودمم ۱۶ سالمه مثلا چند باری تفریحی هم قلیون کشیده 

مغزم داره میپوکه😐☹️

نمیدونماره خودمم ۱۶ سالمه مثلا چند باری تفریحی هم قلیون کشیده مغزم داره میپوکه😐☹️

فاصله بگیر ازش

اقتضای سنشه 

الان تو نمی‌تونی کاری بکنی فقط خودت هم شبیهش میشب

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...