2777
2789
عنوان

خیانت یا سوتفاهم

93 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من چند روز پیش با دوستام یه تور رفتیم بعد که برگشتم یکی از پسرای اونجا که خوشم اومده بود ازش بهش ریکوئست دادم از اینستا بعد خودش اومد دایرکتم و یکی از استوریهامو ریپلای زد بعد گفت که من خوشم اومده از میخوام بیینماو اینا

منم رفتم بیرون چند روز پیش بعدگوشیش زنگ خورد جواب نداد گفت دوستمه یه مشکلی بینمون پیش اومده جوابشو نمیدم یه مدته دوباره دیروز رفتم بیرون باهاش دوباره همون شماره زنگ زد منم گیر دادم که باید بهش زنگ بزنی من تو اوایل دوستی رو کسی حساس نمیشم ولی فشار میخورم طرف فک کنه سادم بعد گفت که نمیزنم منم برخورد بهم و گفتم منو برسون خونه بعد دید ناراحت شدم گفت که ارا یه دختره ولی مربوط به قبلا بوده و از وقتی که تو اوندی دارم باهاش سرد برخورد میکنم و اصلا اهل یه شهر دیگس جلوی خودم بهش زنگ زد و از لحجه دختره مشخص بود که اهل شهر خودمون نیست و پیاماشو بهم نشون داد و از وقتی که ما باهم اوکی شده بودیم جواب پیاماشو نداده بود ودختره بهش گفته بود که چرا جوابمو نمیدی بعد الان پسره میگه من اینجور ادمی نیستم راحبم داری اشتباه فک میکنی و سو تفاهم پیش اومده من خواستم این دخترو بندازم بیرون از رندگی حتی جلوی خودم بهش زنگ زد و گفت دیگه بهم زنگ نزن من از این پسر خیلی خوشم اومده بنظرتون یه مدت فقط واسه شناخت در ارتباط باشیم و بعد اگه قابل اعتماد بود اوکی شیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز