2777
2789

برو تو سایتش اونجا معلومه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

توی پنلت میاره شون

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیست خیر اندیش و فرهمند نیا

شیمی هادیان فرد و مومن زاده

ریاضی عزیزی(کرمی مگه چی پیش بیاد تحلیل کنه)

فیزیک شجاعی و رحمانی( میرحسینی تحلیل نمیزاره)

زمین هم یه پسره هست دانشجو( چلاجور تحلیل نمیکنه ولی توی کانال تلگرام خودش یه توضیح خلاصه از آزمون میده)

.

کدوم قسمت؟ راهنمایی میکنی لطفا

من الان آزمون ندادم ولی پارسال داشت البته ساعت ۵ به بعد چک کن 

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

زیست خیر اندیش و فرهمند نیاشیمی هادیان فرد و مومن زادهریاضی عزیزی(کرمی مگه چی پیش بیاد تحلیل کنه)فیز ...

ممنونم ازت 

استاد شیمی کدوم‌بهتره؟ خودمم با فراهانی کلاس دارم 

زمین ت پنله؟ من فقط چلاجور ت پنلم هست

ممنونم ازت استاد شیمی کدوم‌بهتره؟ خودمم با فراهانی کلاس دارم زمین ت پنله؟ من فقط چلاجور ت پنلم هست

شیمی هادیان فرد بهتره تحلیل میکنه

اره عزیزم همش تو پنل اگه نتونستی پیدا کنی تو گوگل آپارات ماز رو سرچ کن همه تحلیل ها برات میاد

.