2777
2789
عنوان

شغل ظرفشوری

291 بازدید | 42 پست

بچه ها من ۲۳ سالمه و دخترم و خب کم حرف و غیر اجتماعی ام فروشندگی دو جا رفتم از پسش بر نمیومدم قشنگ گفتن دیگه نیا هر دوشون..

دیگه انقدر پول لازم دارم که مجبورم بالاخره به یه نحوی پول بدست بیارم.

ظرفشوری چجوریه؟ممکنه مثلا همکاران تیکه بندازن؟بخدا پدر ندارم پشتم باشه بهم پول بده واقعا مجبورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم کار بد یا مورد داری هست اما 

جوان هستی حیفی عزیزم  بلآخره هنرهای بهتری که بتونی ازشون کسب  درآمد کنی وجود داره 

سعی کن آخرین انتخابت باشه این گزینه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
الهی بگردم😔نه اشکالی نداره یه مدت برو پول جمع کن آنلاین شاپ بزن فکر میکنم بهترین کار باشه چقدر حقوق ...

کمترینش ۱۰ تومن میده عزیزم🥲

آنلاین شاپ خیلی طول میکشه تا کارم بگیره باید حتما قیافه آدم پلنگ و عملی باشه تا تبلیغ کنی و مخاطبان بالا برم

دیگه وقتی ناچاری چکار میشه کرد ، هر کار سالمی شد انجام بده ولی هدفت این باشه که یه هنری ، حرفه ای یاد بگیری بعد برای خودت کار کنی چون کارهایی مثل ظرفشویی و منشی و..اینده ای ندارن

برای آدم درونگرا شغلایی مثل مدیر محتوا

نویسنده محتوا

ادیتور 

برنامه نویسی 

شغل‌های این مدلی خوبه نیاز به دانش+مهارت+ لپ تاپ داره 

یه مبلغ کمی بزار کنار باهاش سکه پارسیان بخر از ۶۰۰ ۷۰۰ شروع میشه پارسیان 

بعد یه مدت از جای مطمین یه لپ تاپ دست دوم بگیر 

از ۹ تومن دست دوم هست تا بالا نسبت به مدل و کارایی 

تایمایی که سر کار نمیری بشین به یادگیری

موفق باشی

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم