2777
2789
عنوان

لاغری یا پودر

24391 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من خیلی شنیدم که پودر برگ سنا و گلسرخ باعث لاغری میشه و یکی از نزدیکانمون هم استفاده کرده بود و نتیحه گرفته بود خواستم بپرسم کسی استفاده کرده؟

عزیزم سر خودت رو گرم نکن باور کن لاغری اصول داره.

با ورزش و رژیم درست حد اکثر ماهی ۴ کیلو...

با هیچ دارویی نمیشه لاغر شد

البته چرا داروهای لاغری سرکوبگر اشتها هستن که ماهی ۱۰ کیلو کم میکنی اما ریزش مو

اعصاب ضعیف و بهم ریختن قاعدگی و هورمون ها

ترووو خدا با ورزش و رژیم برو جلو و صبر داشته بش🌷

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سر خودت رو گرم نکن باور کن لاغری اصول داره. با ورزش و رژیم درست حد اکثر ماهی ۴ کیلو... با هی ...

میدونم اما ن رژیم صحیح رو بلدم نه پول دکتر تغذیه رفتن و باشگاه رو دارم واقعا موندم😭😭

عزیزم سر خودت رو گرم نکن باور کن لاغری اصول داره. با ورزش و رژیم درست حد اکثر ماهی ۴ کیلو... با هی ...

کاملا موافقم...سالها دنبال راه میان بر گشتم تا این که آخرش فهمیدم هیچ راه میان بر سالمی وجود نداره. فقط رژیم و ورزش.  اونم در حد همون ماهی 4 کیلو. تمام راه های دیگه به بن بست ختم می شن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کاملا موافقم...سالها دنبال راه میان بر گشتم تا این که آخرش فهمیدم هیچ راه میان بر سالمی وجود نداره. ...

شما امتحان کردی گلم چن کیلو کم.کردی؟میشه منم کمک.کنی بدونم چی بخورم چی نخورم؟

میدونم اما ن رژیم صحیح رو بلدم نه پول دکتر تغذیه رفتن و باشگاه رو دارم واقعا موندم😭😭

با کالری شماری پیش برو. برنامه ی کرفس روی گوشیت نصب کن هرچی میخوری وارد کن کالریشو برات حساب میکنه.

قد و وزن؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
با کالری شماری پیش برو. برنامه ی کرفس روی گوشیت نصب کن هرچی میخوری وارد کن کالریشو برات حساب میکنه. ...

برنامه کرفس پولیه؟

قدم 150 وزنم درعرض یه سال ک بخاطر پر اشتهایی از قرص جلوگیری از 48رسید 64😭😭

شما امتحان کردی گلم چن کیلو کم.کردی؟میشه منم کمک.کنی بدونم چی بخورم چی نخورم؟

سی کیلو کم کردم.ولی نه با عجله. تو شیش ماه. فقط با کالری شماری. برنامه هم نداشتم. کالریا رو از سایتای پزشکی می گرفتم. خوبیش اینه که غذاهای عادیتو لازم نیست عوض کنی. الان سه چهار سال گذشته و وزنم ثابت مونده. کالری شماری برگشت نداره. چون رژیم نیست. فقط کالری ورودی بدنت رو می شمری...تا آخر عمرت هم یادت می مونه چی ارزش خوردن داره و چی نداره.

میشه سایت رو معرفی کنی عزیرم ممنون میشم 

مثلا سایت دکتر کرمانی. همینجوری بنویسی دکتر کرمانی میاره. توش بانک کالری ها داره. هم کالری های غذاها. هم ورزش ها و فعالیت ها. اولش شاید کمی گیج بشی. ولی مطمئن باش بهترین و موندگار ترین روش اینه. 

برنامه کرفس پولیه؟ قدم 150 وزنم درعرض یه سال ک بخاطر پر اشتهایی از قرص جلوگیری از 48رسید 64😭😭

نه پولی نیست

آخی. عیب نداره حالا شروع کن ماهی دو سه کیلو هم کم کنی خوبه. پیاده روی هم برو

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

هر سه روز یکبار بخور به مدت دو هفته. بعد یه هفته استراحت کن. بعد دوباره شروع کن. موقع دم کشدنش بیشتر از ده دقیقه نشه. ویه قاشق غ خ در یک لیوان آب جوش دمش کن. به نظر من خوبه چون استفاده کردم. ولی یکسره استفاده نکن. در کنارش رژیم حتما ورزش حتما حتما