2777
2789
اگه دوس داری بگو مشکلاتت تو‌ چه زمینه این؟خودمم الان اوضام خیلی خرابه دو روزه درس نخوندم🤕🚬

راستش مشکلاتم اینه که شدیدا معتاد آهنگم اصلا حد نداده نمیتونم زود بیدار شم بعد مشکل بیرون از خونه مون زیاد هست مثلا واسه اقوام دیگه ماهم درگیر میشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زمانتو از دست نده ، این ثانیه ها دیگه برنمیگرده

تو یک دقیقه میتونی یه تست بزنی و از رقبات بیفتی جلوتر

به هدفت فکر کن ، به روزی که نتایج میاد فک کن ، به روز کنکور فکر کن

اما فکر کردن به اینا نباید باعث بشه استرس بگیری ، البته بضی وقتا استرس لازمه که به خودمون بیایم 

برا خودت جایزه بذار ، مثلا بگو اگه من این فصلو تموم کنم میتونم آهنگ مورد علاقمو گوش بدم 

یا مثلا اگه ازمونمو خوب بدم میتونم سریال ببینم

از ساعت کم شروع کن به مطالعه ، کم کم بالا ببر

راستش مشکلاتم اینه که شدیدا معتاد آهنگم اصلا حد نداده نمیتونم زود بیدار شم بعد مشکل بیرون از خونه مو ...

اتفاقاااا منم مشکل خواب و بیداری داشتم

من اصلااا نمیتونستم زود از خواب بیدار شم یا شبا زود بخوابم

بعدش مشاور گرفتم گفت باید خوابتو درست کنی

دیگه یواش یواش زودتر بیدار شدم و زودتر خوابیدم تا الان که رسیده به هفت صبح

ولی هنوزم شبا که میرم تو رختخواب خوابم‌نمیبره

عزیزم زمانتو از دست نده ، این ثانیه ها دیگه برنمیگردهتو یک دقیقه میتونی یه تست بزنی و از رقبات بیفتی ...

درسته زمان خیلی مهمه ولی چیکار کنم هر دفعه یه مشکل مشکل خوابم یه طرف وسواس فکری گرفته منو همش میگم اگه بخونم نشه چی بعد میگم نکنه نرسم چی وایی نکنه بلد نباشم یعنی دارم دیوونه میشم

اتفاقاااا منم مشکل خواب و بیداری داشتممن اصلااا نمیتونستم زود از خواب بیدار شم یا شبا زود بخوابمبعدش ...

من  هرکاری میکنم خوابم درست نمیشه چون خانواده ام شبا دیر میخوابن

همیشه منتظر نباش که پر انگیزه باشی بعد بری سراغ درسات این خیلی طبیعیه که یه روزایی حالت خوب نباشه نخ ...

میدونی پر انگیزه بودن رو نمیخوام ولی همینکه خسته نباشم و نا اممید واسم کافیه اما همینم نیستم من ثدرت گریه کردنم ندارم حالم خیلی بده