2777
2789
عنوان

دوستم داره ازدواج میکنه🥲🥹💖

219 بازدید | 13 پست

واییی با دوست پسرشششش.🥹😭

بهمن عقدشونه🫠🫠

وقتی اینو فهمیدم انگار یه تیکه از قلبم کنده شد.آخه دیگه نمی‌بینمش یا خیلی کم میبینمش. دانشگاهش عوض میشه....💔

🤍🌱️ 

اخی عزیزممم 

عروسی دوست خیلی لذت بخش هست 

من از اولش گریه کردم تا اخرش😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اخی عزیزممم عروسی دوست خیلی لذت بخش هست من از اولش گریه کردم تا اخرش😂

من دیروز هرموقع یادم میفتاد گریه م میگرفت.... وای ینی چی میشه.هم  نگرانم هم خوشحال. اصلا یه وضعیه

🤍🌱️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحال دوستتکه دوستی داره ک براش ذوق میکنه دوست من ک هیجوقت از کارایی ک کردم خوشحالی نکرد همیشه حسو ...

اصلا یه تیکه از قلبم خالی شد. و تمام اون خاطراتی که باهاش داشتم.‌‌.

🤍🌱️ 
چقد منتظر اون لحظه بود😆🥺طبق قرار قبلیمون بعد عقد رفتم گفتم بالاخره تموم شد😁

وای آره🥹🥹🥹هعی.... ازدواج چقدر ترس داره... بخدا الان دلم میخواد کل اجداد طرف رو بریزم بیرون ببینم آدم حسابی هست یا نه با اینکه میدونم هست

🤍🌱️