2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 61 پست
دیگه به هر حال شده و اینجوری نیست بگی سکمو بده بگن بفرمایید طبق دارایی حقوق و در آمد تعیین میکنن ۱۵ ...

امکان نداره سالی یک ربع سکه بگیره 

الان حداقلش یک سکه در ساله که برای کسایی هست که خیلییییییی درامد کمی دارن عملا هیچی

خب نخواستم شماسایی شم دیگهسنم رو ننوشتمشما هم اینجور نباشینچون قطعا ذات پلید بعضی مردا رو هنوز نمیشن ...

من میدونم خیلی از مردا بدن خیلیم بدن 

ولی برعکسشم هست خیلی از عروسا هم بدجنسی میکنن

من از همون اول گفتم اگه استارتر فکر میکنه عروسشون داره لجبازی میکنه اینکارو بکنن

وگرنه خیلیا حقشونه مهریه بگیرن منم اینو قبول دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امکان نداره سالی یک ربع سکه بگیره الان حداقلش یک سکه در ساله که برای کسایی هست که خیلییییییی درامد ک ...

چرا عزیزم امکان داره و مورد مشابه زیاد هست 

و با هر بالا رفتن قیمت 

مرد می‌تونه اعسار بزنه و مدت اقساط رو بیشتر کنه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
امکان نداره سالی یک ربع سکه بگیره الان حداقلش یک سکه در ساله که برای کسایی هست که خیلییییییی درامد ک ...

بخدا پسر عمم وضع مالیش توپ یعنی توپ تکونش نمیده اما در آمدش آزاده قبل از شکایت اینا اموالش زده به اسم بچه هاش ولی خودش استفاده میکنه 

سه سال پیش خانمه گفت ۲۰۰ ملیون یه جا بده من دیگه سکه نمیخوام گفت نه من باید ذره ذره بدم 

ببین ذات مردا اینه 

از این خانوم هم یه دختر کوچیک داره که با پدرش زندگی میکنه دارایی هاش به اسم بچه های بزرگش از خانم اولشه

چون برادرزن داداشمم هست کلا خبر دارم از روند زندگیش

برای دیگران خیلی مرد خوبیه برادرزادم فوت شد خونه اون مراسم و اینا بود کلی هزینه کرد ولی برای زن سابقش میخواد اذیت کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اخه الان قانون اومده زن اگه مهریه بخواد باید ۱۰ در صد مهریه رو به دادگاه پرداخت کنه تا فعال بشه مهری ...

نمیدونم ،شاید اگه یه جا همرو بگیره مالیات داشته باشه ،اما واسه ما اینطور نبود چون ۴ سکه پیشی گرفت مالیاتی نداد

مهریه رو گزاشه اجرا ک بره زندانتا بفهمخ دختر بازیچه نیسنهاد؟مشخصه مجردی و بی صفتی مردا رو نمیشناسی

چه بی وفایی ،برادرم اصلا اهل خیانت نیست ،زنش به خاطر پول  سکه اجرا گذاشت ،۴ سکه پیش گرفت ،برادرم نصف خونه رو به اسمش زد ، ۳۰ سکه باقی موند با هم آشتی کردند یه کم بعد همه دارایشو برد دوباره اجرا گذاشت ،بدون هیچ دلیلی  کلی آسیب زد به داداشم ،البته برادرم هم احمقه چون دوستش داره ،اینم مثل خر سوارش میشه و سو استفاده میکنه

واقعا که نداره من از زندگی ایشون خبر ندارم ولی دیدم بعضی عروسا چقدر بدجنسناگه حقشه که خب بگیره اما ا ...

دقیقا نمیشه همه رو یه جور نگا کرد مرد و زن نداره ،اینا از دیدگاه خودشون زندگی خودشون قضاوت میکنن مگر نه از کجا به این نتیجه رسیدن مشکل از برادر منه 

زن علیه زنمتاسفم براتو اینکه بعد درخواست مهریه این کارو بکنهدادگاه برش میگردونه🤗

نه بابا جیزی به اسمش نیست که انتقال بده ،اگرم بود میشد فرار از دین .این زن ۱۹۰ سکه داشت که ۱۵۴ تاشو گرفته ،آشتی کرد بعد بردم همه وسایل و دارایی دوباره بقیه رو گذاشت اجرا الان دیگه بیچاره با این گرونی از کجا بیاره ،البته برادرم احمقه چون دوستش داره اینطور شد

نداره گوه خورده امضا کردهوالا از مهریه هم نمیترسنمیرن هرار غلط میکنن خیانت و همه چی

مثل اینکه زیاد ضربه خوردی ،موضوع رو از دیدگاه خودت نگا نکن ،اون زمانی این مهریه رو گذاشت که سکه ارزون بود نه الان که ۱۱۰ میلیونه دونه ای .

بزرگترین غلطی که کرد عاشق زنی شد که نباید میشد .

بجای اینکه به فکر ثروت بردارت باشیبه فکر آشتی اون ها باش

به خاطر پول رفت مهریه گذاشت اجرا انداخت زندان ،برادرم اومد بیرون ۴ سکه پیشی داد ،بعد در عوض ۱۵۰ سکه نصف یه خونه به اسمش زد ،به امید اینکه برگرده آشتی کردن در یه مدت کوتاه کل دارایشو برد در حالی ه برادرم سر کار بود ،رفت دوباره از نو مهریه گذاشت اجرا مابقی شو..

برادرم دوستش داره اون نه ،اون فقط به منظور کلک وکلاهیرداری برمیگرده ،اون دلش یه جای دیگست خودش میگه

شما میخوای برو حقتو بگیر من نگفتم حق این خانم نیست فقط میخوای گارد بگیریحتما عروس بد ندیدی که این حر ...

من خودمم خانومم اینا فکر میکنن همه زنا فرشته اند ،زن و مرد نداره خوب و بد بین همه هست