2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 61 پست
هرچند نمی‌تونیم قضاوت کنیم ولی در بحث مهریه چه خانم ناسازگاری کنه و چه آقا مهریه حق ثابتی هست برخلاف ...

😁👌

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچند نمی‌تونیم قضاوت کنیم ولی در بحث مهریه چه خانم ناسازگاری کنه و چه آقا مهریه حق ثابتی هست برخلاف ...

اگه یک عروس بد داشتی که از سر لج رفته بود مهریشو گذاشته بود اجرا بازم همینو میگفتی ؟

حاضر بودی هر چندماه سکه 110 میلیونی بدی بهش؟

چقدر بی ادبین با 40 سال سن من انقدر با احترام جوابتونو دادم فقط بی احترامی کردین

۴۰ سالم نیس😂

چن سالته؟

من ۲۶

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

واقعا که نداره من از زندگی ایشون خبر ندارم ولی دیدم بعضی عروسا چقدر بدجنسناگه حقشه که خب بگیره اما ا ...

ولی راهکارت به درد نمیخوره چون بعد اجرا گذاشتن مهریه قبول نیست و تازه به نام هرکی هم بزنه اونم شریک جرم حساب میشه، چون میدونسته به خاطر فرار از مهریه اموال به نامش زده شده

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اگه یک عروس بد داشتی که از سر لج رفته بود مهریشو گذاشته بود اجرا بازم همینو میگفتی ؟حاضر بودی هر چند ...

وقتی یکی میره خواستگاری و میگن فلان تعداد و قبول میکنه باید اینو بپذیره خانم چه بد باشه چه خوب باشه چه قصدش زندگی باشه چه نباشه میتونه مهریشو بگیره پس عروس منم بره بذاره اجرا تعهدی هست که برادرم داده و باید پاش وایسه دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اگه یک عروس بد داشتی که از سر لج رفته بود مهریشو گذاشته بود اجرا بازم همینو میگفتی ؟حاضر بودی هر چند ...

عزیزم مهریه یک تعهد و توافق هست 

ممکنه گاهی ابراز آزار از طرف خانم قرار بگیره 

گاهی هم ابزار فشار از طرف آقا 

شاید به تعداد انگشتان دست هم نباشه که در بحث مهریه، بدون دعوی و درگیری پرداخت شده باشه 

فارغ از اینکه آقا میخواد اذیت بکنه و با خانم 

مهریه چون تعهد مبتنی بر توافق هست باید پرداخت بشه 

من متوجه هستم که شما شاید تجربه ناخوشایندی در این خصوص از طرف اطرافیانتون داشتید 

در هر صورت باید مهریه متعادل با دارایی فرد تعهد بشه که این همه مشکل پیش نیاد 

و چون در ایران بحث مهریه دچار تشریفات چشم و هم چشمی شده 

عاقبت میشه این طور پرونده ها

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
وقتی یکی میره خواستگاری و میگن فلان تعداد و قبول میکنه باید اینو بپذیره خانم چه بد باشه چه خوب باشه ...

15 سال پیش مگه قیمت سکه انقدر بود ؟

والا من یادمه اون زمان مردم با حقوقشون میتونستن چندتا سکه بخرن هرماه ولی الان چی؟

خواهشا یکم منطق داشته باشین کی اون زمان میدونست قراره انقدر همه چیز گرون بشه؟

عزیزم مهریه یک تعهد و توافق هست ممکنه گاهی ابراز آزار از طرف خانم قرار بگیره گاهی هم ابزار فشار از ط ...

چقدر لحن شما با اون خانم فرق داشتن و چقدر شخصیت در کلام شما مشخصه برعکس ایشون که در کمال بی ادبی پاسخ دادند 

حرفاتونم درسته منم گفتم باید ببینه داره یا نه اگه داره که باید بده ولی وقتی نداره نباید بره بمیره که اونم با این قیمت سکه

باشه منم باور کردم که حواستون نبوده اینجا که فضای مجازیه ولی تو زندگی واقعیتون حداقل اینطوری نباشین. ...

خب نخواستم شماسایی شم دیگه

سنم رو ننوشتم

شما هم اینجور نباشین

چون قطعا ذات پلید بعضی مردا رو هنوز نمیشناسی

چقدر لحن شما با اون خانم فرق داشتن و چقدر شخصیت در کلام شما مشخصه برعکس ایشون که در کمال بی ادبی پاس ...

ممنونم از محبتتون 

حقیقت اینه که خیلی ها مهریه های سنگینی که تعهد کردند در زمان ارزونتر بودن سکه بوده 

خب الان شرایط خیلیییی متفاوته 

به همین دلیل اعسار رو خیلی جاها قبول میکنند و تقسیط میشه مهریه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
15 سال پیش مگه قیمت سکه انقدر بود ؟والا من یادمه اون زمان مردم با حقوقشون میتونستن چندتا سکه بخرن هر ...

دیگه به هر حال شده و اینجوری نیست بگی سکمو بده بگن بفرمایید طبق دارایی حقوق و در آمد تعیین میکنن 

۱۵ سال پیش حقوق هم ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ بود 

صد البته که تورم خیلی زیاده ولی واقعا مهریه گرفتن کار حضرت فیل 

اینجوریم فک میکنی نیست 

الان زن پسر عمه من سالی یه ربع سکه میگیره بعد این همه سال زندگی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید