shishi2023 مدیر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 400 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 61 پست سلامعزیزان برادرم زنش مهریه رو اجرا گذاشته باید پیشی ۲ سکه بده ،خودتون میدونید که چقدر طلا الان گرونه ،اگه نده میره زندان ،به نظرتون کدوم نهاد یا سازمانی به افرادی که نمیتونن مهریه پرداخت کنن ،کمک میکنن؟ 1404/07/17 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاید_دردنیایی_دیگر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 5168 😐😐😐😐 واقعا که واقعا که نداره من از زندگی ایشون خبر ندارم ولی دیدم بعضی عروسا چقدر بدجنسناگه حقشه که خب بگیره اما اگه نیست باید اینکارو بکنن
سپید1996 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 2851 😐😐😐😐 واقعا که الان اگه این اسی خود همون خانم بود که میگف اقدام کردم برا مهریه برعکس میگفتید
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9104 زن علیه زنمتاسفم براتو اینکه بعد درخواست مهریه این کارو بکنهدادگاه برش میگردونه🤗 لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
njm69 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 7567 واقعا که نداره من از زندگی ایشون خبر ندارم ولی دیدم بعضی عروسا چقدر بدجنسناگه حقشه که خب بگیره اما ا ... مهیه در هر صورت حق خانم هست و یک توافق اولیه شده براش متاسفم برای دیدگاهتون ❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
شاید_دردنیایی_دیگر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 5168 تا یکسال قبل جدایی منتفیه اره گفتم دیگه باید زودتر کاراشو انجام بدن مگر اینکه این خانوم یعنی عروسشون زودتر به فکر افتاده باشه
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9104 واقعا که نداره من از زندگی ایشون خبر ندارم ولی دیدم بعضی عروسا چقدر بدجنسناگه حقشه که خب بگیره اما ا ... از کی تا حالا تو تعیین میونی حق رو؟ لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
njm69 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 7567 الان اگه این اسی خود همون خانم بود که میگف اقدام کردم برا مهریه برعکس میگفتید در هر صورت مهریه اگر عندالمطالبه باشه حقی هست برای خانم آقا اگر توانایی نداشته باشه اعسار میزنه در نهایت ❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9104 در هر صورت مهریه اگر عندالمطالبه باشه حقی هست برای خانم آقا اگر توانایی نداشته باشه اعسار میزنه در ن ... نداره گوه خورده امضا کردهوالا از مهریه هم نمیترسنمیرن هرار غلط میکنن خیانت و همه چی لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
لیلیوممرداب عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11639 اره گفتم دیگه باید زودتر کاراشو انجام بدن مگر اینکه این خانوم یعنی عروسشون زودتر به فکر افتاده باشه اونوقت مهریه داده نشده میشه مال حرام ..........
شاید_دردنیایی_دیگر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 5168 از کی تا حالا تو تعیین میونی حق رو؟ شما میخوای برو حقتو بگیر من نگفتم حق این خانم نیست فقط میخوای گارد بگیریحتما عروس بد ندیدی که این حرفو میزنی من گفتم اگه حقشه بگیره ولی خیلیارو دیدم برای اذیت اینکارو میکنن دیگم ریپلای نکن حوصلتو ندارم
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29866 واقعا که نداره من از زندگی ایشون خبر ندارم ولی دیدم بعضی عروسا چقدر بدجنسناگه حقشه که خب بگیره اما ا ... تاریخ ثبت و سند درمیاره دادگاه،، برای بعد شکایت باشه، مهریه تمام و کمال تعلق میگیره.. 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
njm69 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 7567 نداره گوه خورده امضا کردهوالا از مهریه هم نمیترسنمیرن هرار غلط میکنن خیانت و همه چی هرچند نمیتونیم قضاوت کنیم ولی در بحث مهریه چه خانم ناسازگاری کنه و چه آقا مهریه حق ثابتی هست برخلاف نفقه و تعهدی هست که آقا انجام داده ❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9104 شما میخوای برو حقتو بگیر من نگفتم حق این خانم نیست فقط میخوای گارد بگیریحتما عروس بد ندیدی که این حر ... منتظر اجازه تو بودم تا برمریپلای نکن تو هم😉 لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲