۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 775 عنوان جوش صورت 128 بازدید | 16 پست بچهاا ممن ی جوش تقریبا بزرگ زیر پوستی سفت زدم ک اصن سر نداره بکنم یابترکونم وای دردم داره چی بزنم که سرش بازشع تورخدا یچی بگین بگیزم ازداروخونه طبق تجربتون این کی خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟ 1404/07/17 | 08:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 775 من وس واس دارم هی میگم🤣این سفته سرطان پوست گرفتم
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 775 ولش کن جوشاتو بکنی و بترکونی جاش میمونه چرک نداره ک بترکونم خواهر سفت لامصب زیرپوستی
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2659 منمممم رو مخمه چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 12782 ۲ هفته پیش یکی زدم رو چونه انقد فشار دادم که در بیاد ولی در نیومد ولی از بس فشار داده بودم .انگار یاخته ها مرده بودن بعد کم کم شروع به تیره شدن کرد سرش قرمز شد بعد هم که هی کوچیک تر شد الان در مر حله پوست اندازیه میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 775 ۲ هفته پیش یکی زدم رو چونه انقد فشار دادم که در بیاد ولی در نیومد ولی از بس فشار داده بودم .انگار یا ... وای منم خیلی فشار دادم دیشب تاثیر نداش گفتم ولش کبود شد 😂😂😂چیکارش کنم خداد
عسل098123 عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 2691 میخوای طبیعی اوکیش کنی یا یه ژلی چیزی بخری؟ سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
جوکرمونث عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6109 ۲ هفته پیش یکی زدم رو چونه انقد فشار دادم که در بیاد ولی در نیومد ولی از بس فشار داده بودم .انگار یا ... احسان کیه؟😂
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 775 میخوای طبیعی اوکیش کنی یا یه ژلی چیزی بخری؟ ژلی چیزی
چهل_و_نه_سانتی عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 3820 چرک نداره ک بترکونم خواهر سفت لامصب زیرپوستی اصلا باید پیش فرض رو بذاری رو اینکه به جوش دست نزنی. نه اینکه غصه بخوری چرا نمیتونم بترکونم
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 12782 احسان کیه؟😂 شوهر خیالیمه😂 سال ۴۰۱ خیلی درگیر بودم هنوز هم همونجوری مونده کم میام سایت یعنی روزی نیس ک نپرسند ازم باید عوضش کم ولی حال ندارم😑😂 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
جوکرمونث عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6109 شوهر خیالیمه😂 سال ۴۰۱ خیلی درگیر بودم هنوز هم همونجوری مونده کم میام سایت یعنی روزی نیس ک نپرسند ا ... کراشته؟یا همچین کسی وجود خارجی نداره؟😂