2777
2789
عنوان

جوش صورت

128 بازدید | 16 پست

بچهاا ممن ی جوش تقریبا بزرگ زیر پوستی سفت زدم ک اصن سر نداره بکنم یابترکونم وای دردم داره چی بزنم که سرش بازشع تورخدا یچی بگین بگیزم ازداروخونه طبق تجربتون این کی خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ هفته پیش یکی زدم رو چونه 

انقد فشار دادم که در بیاد ولی در نیومد ولی از بس فشار داده بودم .انگار یاخته ها مرده بودن بعد کم کم شروع به تیره شدن کرد سرش قرمز شد 

بعد هم که هی کوچیک تر شد 

الان در مر حله پوست اندازیه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

۲ هفته پیش یکی زدم رو چونه انقد فشار دادم که در بیاد ولی در نیومد ولی از بس فشار داده بودم .انگار یا ...

وای منم خیلی فشار دادم دیشب تاثیر نداش گفتم ولش کبود شد 😂😂😂چیکارش کنم خداد

میخوای طبیعی اوکیش کنی یا یه ژلی چیزی بخری؟

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

احسان کیه؟😂

شوهر خیالیمه😂 سال ۴۰۱  خیلی درگیر بودم 

هنوز هم همونجوری مونده کم میام سایت 

یعنی روزی نیس ک نپرسند ازم 

باید عوضش کم ولی حال ندارم😑😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه