2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کنسل شد کلا ؟

ظاهرا اره 

دقیق نمیدونم 

پس فامیل ما که خیلی پولدارن که سربازه

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

قطعا درسته. تعداد سرباز زیاده نسبت امکانات و تجهیزات. همین الانشم سرمایشی گرمایشی ضروری ندارن خیلی جاها، یا حتی پوتین درست و حسابی. تعداد سرباز کم بشه و بقیه سربازیشونو بخرن، هم بودجه اضافه میگیرن واسه تهیه تجهیزات، هم بین سربازای کمتری تقسیم میشه

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

سلام

پسرم درخواست دوستی دادی

می خوای من سربازیتو بخرم؟🤣

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

به چه حقی در خواست دوستی میدی؟من مثل خواهر و مادرت نیستم که با مرد غریبه حرف بزنم ،دفعه دیگه تکرار ب ...

اولا مثل آدم حرف بزن . کی به تو در خواست داد ؟ دوما. اون چیزی که در مورد خانوادم گفتی خودتی و اول و آخرت . دفعه آخرت هم باشه در مورد عزیزانم چیزایی که لایق خودت و خانواده ات هست رو نثار میکنی . ثالثا کسی نخواست باهات حرف بزنه .