2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تپله؟کلسیم وآهنش روچک کردین؟چاردستوپااینامیره؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نه عزیزم فقط سینه خیز میره.😔😔😔

اخه مامانم میگه ابجی منم نمیشست یهو پاشد راه رفت 

ببین اگر ب لحاظ ازمایشی مشکلی نباشه راه رفتن رو دکترا میگن تا ۱۸ ماهگی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نه عزیزم لاغرهنه کلسیم و آهن چک نکردم 4 دست و پا هم نمیرهفقط سینه خیز میره

این دیرراه میافته یه دکترببرولی نگران نباش خوب میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

حالا باز شما ۳۳ هفته زایمان کردی من ۴۰ هفته رد شده بود پسرم سن پسرشما بود نمیشیت سینه خیزم نمیرفت .. اخرش ۱۵ ماهگی بردمش کاردرمانی ۴ ماه طول کشید تا هم ۴ دستو پارفت هم راه افتاد 

چه آزمایشی باید بدند؟

چکاپ یکسالگی میگیرن الانم ک دیگه بچت یازده ماهشه لازمم داره هم از نگرانی درمیای هم دکتر راهتماییت میکنه 

قطره اهن ۱۴ میلی گرم میدی دیگه؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵