2777
2789
من که مخ نزدم عزیزم.

نگو عزیزم 

اینو میگی تا نظر طرفو جلب کنی فکر میکنی با ریدن به همنجسات مثلا اون بهت میگه به به چقدر این پسر پسر خوبیه برم باهاش رفیق بشم 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سی سالم نیست و به شما ربطی نداره

حالا یسال اینورو اونور ، خیلی از دوستانم دقیقا اخلاق شما رو داشتن که الان بخاطر اصلاح رفتارشون خودشونو حبس کردن و بدبخت شدن ، تا دیر نشده جلوشو بگیرید ، یا علی

یعنی آدم سگ باشه ، کاربر زن نما نباشه

بازم ممنونم از توصیتون من چند ساله اینجام با این اسم ولی نه با این اکانت اکثر کاربر ها منو میشناسن فقط گفتم آدمی که به همجنس خودش رحم نکنه یه سگی بیش نیست 

دیگه جوابتونو نمیدم  امید وارم کمبود هاتونو رفع کنید و از راه دیگه ای با عزت نفس سراغ رابطه برید 

بازم ممنونم از توصیتون من چند ساله اینجام با این اسم ولی نه با این اکانت اکثر کاربر ها منو میشناسن ف ...

من خواستم برم رو مخت با اینکه اصلا اخلاق من اینطور نیست و میدونستم این خانما هستند که میرن رو مخ نمیدونم چند سالته ولی میخوره ۳۰ سالت باشه و اومدی با کسی که ۱۹ سالشه بحث میکنی متاسفم برات مگه اولش چی گفتم گفتم ممکنه رفیقشو بفروشه بله درست گفتم هنوزم میگم این حرف منو کسی که خودش اینطوریه باید به خودش بگیره کسی که از خودش مطمئنه اینکارو نمیکنه حتی یکذره هم شک نکردی شاید واسه خودش پیش اومده  ، دیگه هم با امثال تو بحث نمیکنم ، برو دل نفر بعدیم بشکن آفرین .

من خواستم برم رو مخت با اینکه اصلا اخلاق من اینطور نیست و میدونستم این خانما هستند که میرن رو مخ نمی ...

خب حالا چرا ناراحت میشی من کلا ادم صبوریم کسی نمیتونه ناراحتم. کنه خخ ولی آشتی 

من خواستم برم رو مخت با اینکه اصلا اخلاق من اینطور نیست و میدونستم این خانما هستند که میرن رو مخ نمی ...

بابا دلت شکست با یه بحث 

پسرم پسرای قدیما ( شوخی میکنم