2777
2789
اگه به بلوغ عاطفی نرسیده باشه و مغز نداشته باشه صدردصد

مثلا رفیقاش بهش از دختره یچی بگه بعد خود دختره بگه ک ن همچین چیزی نبوده ولی خب پسره فکر کنه طرف بهشون دروغ گفته و ممکنه تو رابطه هم دروغ بگه و بخاطر این نخواد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا رفیقشون بهشون از دختره یچی بگه بعد خود دختره بگه ک ن همچین چیزی نبوده ولی خب پسره فکر کنه طرف ب ...

آدم شر حسود حریص طماع تنوع طلب بدذات فتنه شارلاتان شر زیاده شنونده باید عاقل باشد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مگه همه مثل شمان

اخه خود طرف میگف حرف بقیه نباید مهم باشه و..

مثلا اگه رفیقاش بهش از دختره یچی بگه بعد خود دختره بگه ک ن همچین چیزی نبوده ولی خب پسره فکر کنه طرف بهشون دروغ گفته و ممکنه تو رابطه هم دروغ بگه و بخاطر این نخواد؟؟

یعنی نخواستنش ربطی به اینا نداره؟

وقتی حرف بقیه براش اولویت ارجعیت داره برا رفاقت هم نمیشه روش حساب کرد و برسه پارتنر و کاپل

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یعنی میگی من میکنم؟

وقتی راجب همجنسات اینجوری میگی قطعا میکنی خوشم نمیاد با اینکه خودم خانومم ولی یکی پشت همنجساش چه خانوم چه اقا برای خود شیرینی چرت پرت بگه

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

اخه خود طرف میگف حرف بقیه نباید مهم باشه و..مثلا اگه رفیقاش بهش از دختره یچی بگه بعد خود دختره بگه ک ...

ببین عزیزم من تاپیک قبلتم بودم 

کلا این کیس هم مناسب نیست چون شکاکه از نظرم

شاید اصلا خانوم نیستی که بهت برخورده.

وقتی کم میاری چرت میگی همیشه؟ 

بهم بر نخورد ولی از کسی که هوای همنسجشو نداره و اینجوری فکر میکنه داره مخ میزنه بدم میاد مثل نصف پسرا دانشگاه