2777
2789

من ۱۲ سال درس خوندم دو سال استرس کنکور رو تجربه کردم ک وحشتناک بود و کارم حتی به متخصص اعصاب و روان کشید

بعد حالا اومدم ی دانشکده ی مضخرف 

میپرسم اقای مسئول اموزش چ درس هایی توی فاینال یک هستن میگه نمیدونم نامه دست من رسید ولی چون من هم رشته ی شما نیستم یادم رفت

برو از سرگروه اموزشیتون بپرس رفتم این همه راه سرگروه رو پیدا کردم 

میگه واااااا مگه اصلا فاینال دو قسمت شد؟ من نمیدونستتتتممممم 

سرویس هم ک نداریم خداتومن پول اسنپ میدیم میریم کاراموزی 

اونم چ کاراموزیی 

استاد ک درواقع استاد نیست و ی پرستار ساده هستش برا پولش این کار رو میکنه میگه 

بچه ها من میخوام برم بچم رو ببرم 

این جلسه که کلا ۱ ساع بوده رو براتون لانگ حساب میکنم برییید یا مثلا اصلا خودش نمیاد یکی دیگه رو میفرسته  

کاراموزی ها فیکس نیست هر وقت دلش میخواد میاد هر وقت دلش نخواد ک هم هیچ

این ی مثالش بوده 

الان کل کاراموزی های داخلی جراحی ما با این اقا بوده و هیچی یادم نگرفتم 

بخوام برم گزارش بدم 

میشم زیراب زن 

نخوام چیزی بگم مجبورم این استاد رو برای بار ۴ ام تحمل کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تحمل کن انشالله ک حل میشه همین خود من ی عالمه مشکل دارم تو زندگیم همیشه غصه میخورم همع همینن د ...

اخه چیکار کنم هر ترم این وضعیت منه 

هیچی یاد نگرفتم و واقعا میترسم 

حتی ی برگه ی ساده رو هم نمیتونم پر کنم 🥲

نميشه مهمان بشي ي دانشگاه ديگه؟متاسفانه خاهرزاده منم همين مشكل رو داشت و هيچي ياد نگرفت رشتش فرق داش ...

خیلی ب در و دیوار زدم 

ولی گفتن نمیشه 

من الان یهال سوممه و باز هم خود نحسشه

پزشکی هستی یا پیراپزشکی؟!

فک کنم ببخشید ولی دانشگاه درپیتی قبول شدی 

منم دانشگاه خوب رفتم ولی بیرونش ملت سوزوند داخلش من رو انقد که بی نظم و عتیقه و روانی و بی مسئولیت بودن

تنها راه حل اینه خودت با بی نظمی ها تطبیق بدی و خودت یه تنه دنبال یادگیری باشی 

خودت سرزنش نکن مقصر تو نیستی 

دانشگاه درپیتی هم درست نمیشه چه بری اعتراض کنی چه نکنی 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

پزشکی هستی یا پیراپزشکی؟!فک کنم ببخشید ولی دانشگاه درپیتی قبول شدی منم دانشگاه خوب رفتم ولی بیرونش م ...

پیراپزشکی هستم 

خودم میدونم 

ولی میدونی 

سال ما  تاثیر قطعی مدل شروع شد 

خب  منم ی اتفاق بد برام افتاد نتونستم برم  سر جلسه ی امتحان فیزیکم 

و ۱۲ درصد از ازمونم رسما پرید

نمیتونم خودم رو سرزنش نکنم  واقعا شانس این رو ک ی دانشگاه خوب قبول بشم ر داشتم و....

پیراپزشکی هستم خودم میدونم ولی میدونی سال ما تاثیر قطعی مدل شروع شد خب منم ی اتفاق بد برام افتاد ن ...

اینا تو تقدیر تو نوشته شده بوده مهم اینه تو خودت چجوری وفق بدی

من دوتا پیشنهاد دارم فک میکنم جواب بدن تو یوتیوب یه سری ویدیو هست درمورد پزشکی که روی خود بیمار یا مانکن بیمار کار انجام میدن اگر ببینی هم زبان تخصصی‌ت قوی میشه هم نکات درمورد رشتت یاد میگیری 

برای اسنپ هم اگر خط واحد یا مترو هست برو بقیش اسنپ بگیر 

اگر اسنپ پرو هم به یک تخفیف یه مقدار میده 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بخدا ب دانشگاه نيست همون خاهرزاده منم دانشگاه خيلي تاپي بود

منم گفتم که 

دانشگاه ها درجه یک از بیرونش ملت میسوزونه از داخلش خودم دانشجویان