2777
2789
عنوان

راهنمایی

62 بازدید | 12 پست

دوستان ی راهکاری بدین خواهرم نره این رشته😭😭بخدا نشنیدم تا حالا کسی بگه مردم شناسی 

میگه الا بلا فقط همین رشته فقط این رشته رو مازندارن یزد تهران داره ک هر ۳ رو زده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولین باره میبینم این رشته روبش بگو برو بپرس چی کاره میشی بازار کارش چطوره

خبرنگار در حوزه هنری

مدرس دانشگاه 

با تالیف کتاب 

و تو آژانس های مسافرتی کار کنه کشورای مختلف 

خبرنگار در حوزه هنریمدرس دانشگاه با تالیف کتاب و تو آژانس های مسافرتی کار کنه کشورای مختلف

اگه واقعا میدونه کارش خوبه بره به هر حال تصمیم خودشه

این شغل ها هم بیشتر توی تهران هستن . شهرستان زیاد امیدی به اشتغال نیست

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

اگه واقعا میدونه کارش خوبه بره به هر حال تصمیم خودشهاین شغل ها هم بیشتر توی تهران هستن . شهرستان زیا ...

خودمون کرجی هستیم 

میگه بابلسر زدم هر جا که داشت

میگیم برو حقوق بخون آزاد میگه نه شما ب علاقه من فکر نمیکنین

میگه در مورد جامعه تاریخ و اقتصاده با فلسفه

قطعا شما خوب خواهرت  ومیخوای ولی به اینم فکر کن به هر دلیلی به این رشته علاقه داره و اگر رشته دیگ ای بره و موفق نباشه میندازه  گردن شما و حقم داره 

قطعا شما خوب خواهرت ومیخوای ولی به اینم فکر کن به هر دلیلی به این رشته علاقه داره و اگر رشته دیگ ای ...

میگیم برو آزاد حقوق بخون میگه نه تا کی میخوایین تصمیم بگیرین حتی رشته دبیرستانمم شما انتخاب کردین😪

خودمون کرجی هستیم میگه بابلسر زدم هر جا که داشتمیگیم برو حقوق بخون آزاد میگه نه شما ب علاقه من فکر ن ...

چه خوب چه بد مسئولیت ایندش با خودشه دیگه اگه اینو انتخاب کرده

فردا میگه شما نذاشتید . به شما هم حق میدم چون یه کم اینده کاریش نامعلومه که اکثر رشته ها همین هستن

من خودم الان فهمیدم همچین رشته ای هست

رشته حقوق هم خیلی روحیه قوی میخواد . همش جرم و جنایت

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

میگیم برو آزاد حقوق بخون میگه نه تا کی میخوایین تصمیم بگیرین حتی رشته دبیرستانمم شما انتخاب کردین😪

من لیسانس حقوق  دارم حقوق فوق العاده رشته سنگین و خشنی هست باید تو روحیه ادم ها باشع و درون خودشون ببینن ;به خصوص خانم ها ; خب بنده خدا راست میگه  از کجا معلوم تو رشته هایی ک خودش علاقه داره موفق نشه ; به نظرم ادما باید برن دنبال علاقشون

چه خوب چه بد مسئولیت ایندش با خودشه دیگه اگه اینو انتخاب کردهفردا میگه شما نذاشتید . به شما هم حق می ...

دیگه ماهم گفتیم برو دیگه خودت میدونی اگ قبول شدی مشکلی نداریم