2789
عنوان

داداشم

203 بازدید | 23 پست

15 سالشه و امشب تولدش بود 

بعد 3ماهه که با من قهره 

چون چن ماه پیش من با مامانم دعوام شد اومد از مامانم دفاع کنه یهو چاقو گرفت جلو من 

و خیلیی بهم این مدد بی احت امیدوارم کرده و فحش داده خیلیی

برا همین ازش خیلی ناراحتم 

امشبم تولدش بود مامانم براش کیک گرفته بود 

بعد مامانو یبار گفت توام بیا عکس بگیر 

تا گفتم اون انقد به من فحش داده نمیام 

بابام گفت تو از حیون بدتری 

بنظرتون حقو بود این رفتارا؟؟

الان نمی دونم چیکار کنم واقعا 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

23

از شما انتظار بزرگواری هست دیگه.سنش کمه و هیجانی و بحران بلوغ

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
متاهلی؟ اگه آره نرو دیگه خونشون اگه هم مجردی سعی کن یه کاری یاد بگیری و مستقل بشی

مجردم و دارم برا آزمون استخدامی می نکنم وگرنه مدرسه غیر انتفاعی میرم 

ولی بنظرت الان رفتار اونا درسته ؟

شیرازی ای؟ به نظر من حق با خودته آدم باید به کسی احترام بذاره که احترام بهش بزارن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

شیرازی ای؟ به نظر من حق با خودته آدم باید به کسی احترام بذاره که احترام بهش بزارن

نه نیستم 

نمیدونم چیکار کنم درسم نی خونم نمیدادی خوام ذهنم درگیر باشه

23

پس بزرگ تر هستی رفتارش درست نبوده /مخصوصا اون تیکه خشونت اونو باید پدر مادرت حواسشون باشه/ اما خب انتظارم ازت هست بزرگ تری آبجی گل / به حالت عادی برمیگرده روابط خواهر و بردار 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘