helen_naz مدیر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 عنوان بی تریاک | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 51 پست کسی میدونه بوی تریاک چجوریه. از طبقه بالامون بوی تلخی میاد تقریبا ترکیبی از اسپندو قلیون. ولی نه قلیونه نه اسپند. بنظرتون تریاکه؟ بوش عوارض داره یانه؟ 1404/07/17 | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانیاخانوممم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2394 خانم نداره مجرده. خودش تنهاس. دوتا داداشن هیشکیو ندارن ب شوهرت بگو تذکر بدع بگه خانومم حساسه
سانیاخانوممم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2394 یه همسایه داریم تیلیاردره ولی تریاک میکشه پیره و ورزشکار خخ هروز صبح پنج صبح بیدار میشه میره پیاده ر ... اره منم دیدم خیلی ها وافور میکشن تو مراسمات عروسی و عزای ما یه اتاق رو خالی میکنن توش وافور میکشن پیرمردها
هرچیییییییییییییی عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 886 🤣🤣🤣🤣ولیمن حس خیلی بدی ب گل دارم یه جوری گارد دارم حشیش که اسمش هم ترسناکه بابا تریاکو میگم اونو که نصف دوستام میکشن مغزو به مرور میخوره مثلا طرف انگار یه جوریه من ادم گلی ببینم از صدمتری میشناسمش ببین انگار نمیتونن توی مشکلات عمیق بشن چیجوری بگم تمرکزشونو کامل از دست میدن همش میخوان کصشعر بگن بخندن کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت
سانیاخانوممم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2394 بابا تریاکو میگم اونو که نصف دوستام میکشن مغزو به مرور میخوره مثلا طرف انگار یه جوریه من ادم گلی ببی ... ن تریاک ندیدم جوونا بکشن منمگل نکشیده اینجوریم عمیق نمیتونم تمرکز کنم
helen_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 ب شوهرت بگو تذکر بدع بگه خانومم حساسه اره میگم بهش.فعلا سفر کاری رفته همسرم. برعکس هروقت شوهرم خونس اصلا همچین بوهایی نمیاد. این دومین باره همچین بویی میپیچه خونه. دفعه قبلم که همسرم نبود همین بو میومد. امشبم دیگه سردرد گرفتم زدم تو نت نوشته بود تریاک باورم نشد کفتم اینجا بپرسم
هرچیییییییییییییی عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 886 ن تریاک ندیدم جوونا بکشن منمگل نکشیده اینجوریم عمیق نمیتونم تمرکز کنم منم میگم پیرا میکشن دیگه ولی کاش جونا هم لااقل به همون بسنده میکردن شرف داره به شیشه و حشیش این کصشعرا کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت
هرچیییییییییییییی عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 886 ن تریاک ندیدم جوونا بکشن منمگل نکشیده اینجوریم عمیق نمیتونم تمرکز کنم تاحالا ادم چت دیدی بعد اینکه مثلا پوک میزنهببین حس اون لحظشون انگار توشون به مرور میمونه همین گیجی کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت