2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

76 بازدید | 20 پست

پسرم ۳۸روزشه همش در حال زور زدنه الانم از عصر پی پی نکرده همش گریه میکنه و نخوابیده قطره اینفاکولم بهش میدم ۶ساعت یبار بعضی وقتا درجا اثر میکنه بعضی وقتام مثل الان نه

توروخدا بگین چیکار کردین با کولیک نوزادتون من که شبو روزم قاطی شده کمر نمونده برام هیچیمم نمیرسم ن مرتب کردن خونه ن غذا درست کردن انقدم گریه میکنه اعصابم ضعیف شده

شربت کولیک 

من کلی کارکردم فقط یه روش مامان بزرگی جواب دادروش

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور کمرشو گرم نگه دار دورنافشو با روغن زیتون جهت عقربه ساعت ماساژ بده 

کیسه ابگرم خیلی خوبه 

صدای سشوار دانلود کن براش بزار 

صدای قران بهش ارامش میده 

باید باهاش مدارا کنی تا 4 ماهگی همینه از غروب شروع میشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اینفاکول شربت کولیکه دیگهچ روشی؟تا کی ادامه داشت کولیکش؟؟

آره براکولیکه یکم نبات روبازنیان سابیدم باآب جوشیده قاطی کردم یه چن روزخوردوتمام

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه