2777
2789

شغلش توی فضا مجازیه و تقریبا همیشه خونس

اما حجم کارش خیلی زیاده از صبح تا شب سرش تو لپ تاپ و گوشیه، باشگاه هم میره 

ولی برا من وقت نمیذاره وقتی هم بهش میگم میگه سرم شلوغه و وقت نمیکنم و .... یعنی حتی در حد یه رب حاضر نیست برا من وقت بزاره محبت و توجه نمیکنه کلا

وقتی هم اعتراض میکنم میگه تو بی درکی و من ذهنم درگیر هزارتا چیزه، دیگه نمیتونم به این چیزا فکر کنم

واقعا اینکه بهش میگم در طول روز فقط یه ربع به من اختصاص بده توقع زیادیه؟

بگردمت🫂توقعت زیاد نیست

ولی اصولا مردا همینن متاسفانه حد تعادل ندارن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا همه چیز وقت داره به جز من

ببین اگه بگم ۸۰درصد مردا همینن باورت میشه؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کاملا خق با شماست،زن و‌مرد با وجود هزاران مشغله و خستگی در طول روز اگه شغلشون ایحاب میکنه که خونه میان باید یه تایمی هرچند کوتاه برای هم وقت بگذارن...اگر روتین روزانه همسرها فقط تی وی دیدن  باهم و غذاخوردن و‌خواب باشه استارت دلسردی و بی حسی به رابطه سلام میکنه!!

خودت برو لب تاپ خاموش کن چای بریز بگو بیا حرف بزنیم کم.کم میشه روال زندگیتون بین کار برای هم وقت گذا ...

وایییی دعوامون میشه رو کارش خیلی حساسه

ولی وقتی بهش میگم بیا حرف بزنیم میگه در مورد چی یه موضوع بگو تا حرف بزنیم😐

کاملا خق با شماست،زن و‌مرد با وجود هزاران مشغله و خستگی در طول روز اگه شغلشون ایحاب میکنه که خونه می ...

خیلی وقت ها حرفمو میپذره ولی باز در عمل هیچ کاری نمیکنه

حق با شماست.بهش با لحن ناراحت بگو.بگو پس کی میتونیم برای هم وقت بزاریم.بگو من دلم مبخواد باهم بشینیم حرف بزنیم دو کلمه.

از این مدل حرفا.بگو درکت نیکنم زحمت میکشی ولی منم احتیاح دارم به اینکه برام در طدل روز وقت بزاری

اگه واقعا اینطوری باشه یکم آروم میشم😁

اروم باش همینه 

ولی لج و لج بازی نکن

بامهربونی بفهمون بهش 

حق با شماست.بهش با لحن ناراحت بگو.بگو پس کی میتونیم برای هم وقت بزاریم.بگو من دلم مبخواد باهم بشینیم ...

بار ها درموردش حرف زدیم میگه باشه ولی عمل نمیکنه

البته خیلیییی هم کم حرف و درونگراس

یه برنامه بذار برای خودتون مثلا فلان ساعت که نهاره ، یه ساعت بعد از نهار نره سراغ کارش و بشینید کنار هم فیلم ببینید ، بازی کنید ، حرف بزنید ، برید بیرون پیاده روی ، بخوابید یا هر کاری ولی این رو با حالت قهر و دعوا و دلخوری نگو ، نگو تو برام وقت نمیذاری یا بهم اهمیت نمی دی ، این جور حرفا خود به خود مردا رو میبره تو لاک دفاعی . باعث میشه حتی اگه حق با شما باشه هم اون زیر بار نره .اینجوری بگو که دلم تنگگگگک شده برات ،  دوست دارم کنار هم باشیم یکم ، خیلی خوشحالم میکنی اینجوری و تازه بعدش تو هم با انرژی بیشتری میتونی بری سراغ کارت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم