2777
2789

نه..

از آدمایی که تا این اندازه بددهن هستن دوری کنید، فردا خیلی حرفای زشت تری میزنه توی روت

کافیه فقط احترام از بین بره، اونم همون بار اولی که فحش میده از بین میره دیگه

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔💔

ادم بدجنسی نیستم و قلب سیاهی ندارم کلا ولی انقدر بدی دیدم از ادما شاید تلافی نکنم حالا یا شخصیتم اجازه نده یا حرمتهایی رو نمیخام بشکنم یا دلم نمیاد...ولی اون احترام گذشترو قائل نمیشم متاسفانه،شاید بگم بخندم حس خوب بدم اما یه سری ارزشها جابه جا میشه و‌از دور گرانبها بودن خارج میشن!! مثلا دیروز بهم‌گفت مامانت مارموز وبدجنسه فقط سکوت کردم اما دلم شکست..سالگرد پدرش نزدیکه هرسال خودمو ب اب واتیش میزدم بهترین خوراکی ببرم سر تربتشون اما امسال میگم هرچی شد میگیرم...کاش مارو از خوب بودن خسته نکنن کلا..ادما باکاراشون‌دارن منو از بهترین ورژن خوب بودن ومحبتم به بدترین ورژن تبدیل میکنن...🥲💔

ادم بدجنسی نیستم و قلب سیاهی ندارم کلا ولی انقدر بدی دیدم از ادما شاید تلافی نکنم حالا یا شخصیتم اجا ...

دقیقا اون به خواهرم فحش ناموسی داد ولی من زبونم این حرفا نمیچرخه

ولی بعدش خیلی ابراز پشیمونی کردو گفت عصبی شد ببخشید اصلا این فحش برگرده به خواهر خودم 

حالا تو دلم که قطعا میمونه ولی نمیدونم اشتی کنم یا کات

دقیقا اون به خواهرم فحش ناموسی داد ولی من زبونم این حرفا نمیچرخهولی بعدش خیلی ابراز پشیمونی کردو گفت ...

اگر معذرت خواسته ببخش،مگه الکیه تا یه توهینی ب خانوادت یاخودت کرد سریع کات کنی؟؟ برا من معذرتم نخاس تازه!!برو خداروشکرکن

اگر معذرت خواسته ببخش،مگه الکیه تا یه توهینی ب خانوادت یاخودت کرد سریع کات کنی؟؟ برا من معذرتم نخاس ...

گفت گوه خواهرتم خوردم دست خودم نبود تکرار نمیشه ولی رو دلم موند اخه فحش ناموسی داد