2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

228 بازدید | 29 پست

بچه بزرگم سه سالشه هنوز پوشک میشه. همه راه ها رو امتحان کردم. تشویق و شورت آموزشی و کنارش نشستن. اما پی پی رو نمیگه حتی اگه دو روز پوشک نکنم توی خودش نگه میداره به محض پوشک کردن کارشو انجام میده. دیگه امروز عصبانی شدم گفتم اگه پی پی نگی فلفل میزنم دهنت. یکمم زدم نه زیاد. گفت باشه مامان میگم نزن دهنم. خسته شدم دیگه سال دیگه میره مهد هنوز پوشک میشه.

عزیزم کارت اشتباهه پسرم نزدیک چهارشالشه تا من نبرم نمیره میکنه به خودش شما پیه همچی به تنت بمال بزار ...

اخه نکنم تو شلوارش انجام میده میترسه دسشویی پی پی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چندماهه پسرمو از پوشک گرفتم

از فردا بیدار شد ببرش دسشویی دیگه پوشکش نکن برای همیشه 

خرابکاری کرد تو خونه فوقش تمیز میکنی ولی اصلا دیگه پوشک نکن

- ڪہ گاهے حال و روزِ آدمے ، در ‹ لغت › جا نمےگیرد‌!🌓🌱

من ماه پیش اومدم بگیرم

یک هفته تمام دیونم کرد

منم دیدم اینجوری اذیتم می‌کنه بیخیالش شدم گفتم بدرک از خودم ک مهم تر نیست

بزار هر موقع فهمیده شد می‌گیرمش

البته پسرم هنوز سه سالش نشده

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

بزار تو شلوارش کنه هیچ بچه ای از پی پی بدش نمیاد 

من تازه مبل خریده بودم همه جا به گند کشید تازه یاد گرف پی پی بگه شما ترستو بذار کنار تا بچه هم نترسه چند بار تو شلوارش کنه بدش میاد دیگه میگه اصلا دعواش نکن فقط باهاش حزف بزن تا یاد بگیره 

ترس شما باعث استرس بچس

پسر من روزای اول پی پی میکرد از ترس میلرزید کل بدنش و گریه میکرد 😂😂 ولی مثلا بگو پی پی ها باید برن خونشون 

یا مثلا باباش خونه بود بگو بابایی بیا ببین پسرمون پی پی کرده دست بزنید بخندید ببینه کار خوبیه دیگه اوکیه 😂

- ڪہ گاهے حال و روزِ آدمے ، در ‹ لغت › جا نمےگیرد‌!🌓🌱

پسر من سه سال و نیمه ست 

هنوز پوشکش میکنم 

پی پی رو به هیچ عنوان تو دسشویی نمیاد به قول شما نگه میداره فقط تو پوشک میکنه، احساس میکنم میترسه از پی پی کردن 

ادرار هم دو سه بارشو میگه بقیه ش میریزه 

اصلا نمیتونه با اینکه بزرگه. بچه ی زرنگی هم هست ولی دسشویی شو نمیگه

اره طفلی ها میترسن

وای مال منم خیلی سخت بود، به شدت میترسید و اندازه یه زایمان طبیعی بچه جیغ زد

دیگه شکمش سفت شده بود فقط چیزهایی بهش میدادم که راحت بیاد

آخر با نذر و توسل اروم گرفت

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

ببین عزیزم کارت اشتباه بوده 

پوشک شورتی مای بی بی بگیر بهش بگو تو بزرگ شدی دیگه از امروز شورت پات میکنم احتمالا چند روز اول مدفوع رو بکنه توی همون هربار با مهربونی بگو ببین دیدی چجوری شد چه حسی داشت این حس یعنی که داره دسشویی بزرگه میا تو شورت پات هست اینا هم نگه نمیداره میریزه یهو همه جا کثیف میشه زود بگو با هم بریم چند بار بکنی ترسش میریزه

تغییر پوشک به پوشک شورتی خیلی اعتماد بنفس میده 

فقط یادت باشه نگی پوشک شورتی بگو *شورت* 

من ماه پیش اومدم بگیرمیک هفته تمام دیونم کردمنم دیدم اینجوری اذیتم می‌کنه بیخیالش شدم گفتم بدرک از خ ...

دقیقا. بعضی ها میگن تحت هیچ شرایطی پوشک نکن حتی اگه تو خودش پی پی کرد یا فرش. اخه هربار بخواد گند بزنه به خونم که کلی انرژی ازم میره یکی دوبار هم نیست شاید یه ماه بخواد پی پی کنه رو فرش تا یاد بگیره!

اره طفلی ها میترسنوای مال منم خیلی سخت بود، به شدت میترسید و اندازه یه زایمان طبیعی بچه جیغ زددیگه ش ...

برای منم میترسه خیلی براش توضیح دادم که ترسش بریزه گفتم اینا چیزهای بدی هستن که باید از بدن بیرون بیاد اگه بمونه مریضت میکنه بدنتو میخوره. ولی باز میترسه

برای منم میترسه خیلی براش توضیح دادم که ترسش بریزه گفتم اینا چیزهای بدی هستن که باید از بدن بیرون بی ...

اره میدونم، اگر بدونی بچه من چطور جیغ میزد و گریه میکرد... 

فقط با نذر و دعا درست شد من نتونستم کاری کنم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
پسر من سه سال و نیمه ست هنوز پوشکش میکنم پی پی رو به هیچ عنوان تو دسشویی نمیاد به قول شما نگه میداره ...

عصبانی نمیشید از دستش؟ مخصوصا وقتی تو خونه انجام میده

ببین عزیزم کارت اشتباه بوده پوشک شورتی مای بی بی بگیر بهش بگو تو بزرگ شدی دیگه از امروز شورت پات میک ...

بیشتر اینا رو انجام دادم از اول که عصبانب نشدم. کلی تشویق مردم اعتماد بنفس دادم. ولی میترسه از پی پی